Bir kere yükseltip bir daha yükseltmek istemiyorum üniversite içinde kullanmak icin yani beni bi 6 sene daha goturmesi lazim32 cidden fazla
KINGSTON HYPERX IMPACT BLACK 16GB(2X8GB) 1600MHZ DDR3 NOTEBOOK RAM (HX316LS9IBK2/16) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
KINGSTON HYPERX IMPACT BLACK 16GB(2X8GB) 1600MHZ DDR3 NOTEBOOK RAM (HX316LS9IBK2/16) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! KINGSTON HYPERX IMPACT BLACK 16GB(2X8GB) 1600MHZ DDR3 NOTEBOOK RAM (HX316LS9IBK2/16) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
İşlemci ve ekran kartı düşük ise ram ile fazla ileri gidemezsin.Bir kere yükseltip bir daha yükseltmek istemiyorum üniversite içinde kullanmak icin yani beni bi 6 sene daha goturmesi lazim
32 çok fazla 16 yeterli olacaktır 8x2Bir kere yükseltip bir daha yükseltmek istemiyorum üniversite içinde kullanmak icin yani beni bi 6 sene daha goturmesi lazim
İ7 2.nesil ve gt540m var içinde zaten oyunla isim yok sadece günlük islerde vs beni idare etmesi lazimİşlemci ve ekran kartı düşük ise ram ile fazla ileri gidemezsin.
Tamam 16 fazlasıyla yeterli o sistemeİ7 2.nesil ve gt540m var içinde zaten oyunla isim yok sadece günlük islerde vs beni idare etmesi lazim
Sağol teşekkürlerTamam 16 fazlasıyla yeterli o sisteme
Konu dışı ama 500. mesaj hayırlı olsun.Tamam 16 fazlasıyla yeterli o sisteme
Sağ ol diye yazılıyor takıntılı değilim sadece söylemek istedim.Sağol teşekkürler
Eyw sen söyledin fark ettim.Konu dışı ama 500. mesaj hayırlı olsun.
2.nesil desteği max 8 GB'dır alacağın ramleri çalıştırmaz.İ7 2.nesil ve gt540m var içinde zaten oyunla isim yok sadece günlük islerde vs beni idare etmesi lazim
Acer Aspire 5755g ama biraz geç oldu sanki :d.İntel in sitesinde 32gb a kadar desteklediğini gösteriyor.2.nesil desteği max 8 GB'dır alacağın ramleri çalıştırmaz.
Laptopun marka modeli nedir ?