LAPTOP İÇİN TERMAL PED

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
900
Monster Abra A5 17.2 laptopu kullanmaktayım termal macun bakımlarını yaparken termal pedleri yırtıldı yeni bir termal ped ihtiyacım var çok fazla ısınıyor . Şu an üzerindeki termal pedlerin kalınlığı 1mm diye ölçtüm buna göre bir termal ped lazım, bütün pedleri değiştireceğim kaç cm'e kaç cm olacağını , nasıl bir model kullanmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız

WhatsApp Görsel 2025-08-18 saat 13.35.52_0df5beb5.webp

Monster Abra A5 17.2 laptopu kullanmaktayım termal macun bakımlarını yaparken termal pedleri yırtıldı yeni bir termal ped ihtiyacım var çok fazla ısınıyor . Şu an üzerindeki termal pedlerin kalınlığı 1mm diye ölçtüm buna göre bir termal ped lazım, bütün pedleri değiştireceğim kaç cm'e kaç cm olacağını , nasıl bir model kullanmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız
Garanti duruyorsa söyle hasar vermediysen onlar zaten ömür boyu bakım veriyorlardı sanırım

@Shourd bakıma yollasam 1 ay gelemeyecek makina o yüzden servis konusuna pek sıcak bakmıyorum

Dostum macuna benzer sıvılaşmış pedse thermal putty alman gerekiyor
Normal düz padse herhangi bir 1 mm lik ped işini görür bilindik markalardan almaya dikkat et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum macuna benzer sıvılaşmış pedse thermal putty alman gerekiyor
Normal düz padse herhangi bir 1 mm lik ped işini görür bilindik markalardan almaya dikkat et
Benim bilgisayarcı thermal pad erimiş diye sökmüş thermal puttyi felaket ısınıyor şu an
Nitro 5 lerde sıvı termal ped var bilmeyen bilgisayarcılar sökebiliyor dikkat etmek lazım

@arifdgc reis nasıl bir model almam gerekiyor onu soruyorum zaten hangi marka almam gerek bilmiyorum daha önceden hiç değiştirmedim değiştireni görmedim marka konusunda boyut konusunda yardımcı olursan çok iyi olur @arifdgc

@arifdgc reis nasıl bir model almam gerekiyor onu soruyorum zaten hangi marka almam gerek bilmiyorum daha önceden hiç değiştirmedim değiştireni görmedim marka konusunda boyut konusunda yardımcı olursan çok iyi olur @arifdgc
Bu iki model öne çıkıyor bence ice dragon güzel duruyor
Thermal Grizzly Minus Termal Pad 8 - 120X 20X 1,0 mm
Pullsar Ice Dragon® Thermal/Termal Pad - 100x50 mm | 1,00 mm Kalınlık | 17.0 W/m-K İletkenlik ile Maksimum Soğutma Gücü!

teşekkürler reis bende bu markalara bakmıştım tam karar verememiştim o yüzden bi konu açtım yardımın için teşekkürler

Geri