LAPTOP İÇİN TERMAL PED

Reaksiyon skoru
24
Bütçe
900
Monster Abra A5 17.2 laptopu kullanmaktayım termal macun bakımlarını yaparken termal pedleri yırtıldı yeni bir termal ped ihtiyacım var çok fazla ısınıyor . Şu an üzerindeki termal pedlerin kalınlığı 1mm diye ölçtüm buna göre bir termal ped lazım, bütün pedleri değiştireceğim kaç cm'e kaç cm olacağını , nasıl bir model kullanmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız

WhatsApp Görsel 2025-08-18 saat 13.35.52_0df5beb5.webp

Monster Abra A5 17.2 laptopu kullanmaktayım termal macun bakımlarını yaparken termal pedleri yırtıldı yeni bir termal ped ihtiyacım var çok fazla ısınıyor . Şu an üzerindeki termal pedlerin kalınlığı 1mm diye ölçtüm buna göre bir termal ped lazım, bütün pedleri değiştireceğim kaç cm'e kaç cm olacağını , nasıl bir model kullanmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız
Garanti duruyorsa söyle hasar vermediysen onlar zaten ömür boyu bakım veriyorlardı sanırım

@Shourd bakıma yollasam 1 ay gelemeyecek makina o yüzden servis konusuna pek sıcak bakmıyorum

Dostum macuna benzer sıvılaşmış pedse thermal putty alman gerekiyor
Normal düz padse herhangi bir 1 mm lik ped işini görür bilindik markalardan almaya dikkat et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum macuna benzer sıvılaşmış pedse thermal putty alman gerekiyor
Normal düz padse herhangi bir 1 mm lik ped işini görür bilindik markalardan almaya dikkat et
Benim bilgisayarcı thermal pad erimiş diye sökmüş thermal puttyi felaket ısınıyor şu an
Nitro 5 lerde sıvı termal ped var bilmeyen bilgisayarcılar sökebiliyor dikkat etmek lazım

@arifdgc reis nasıl bir model almam gerekiyor onu soruyorum zaten hangi marka almam gerek bilmiyorum daha önceden hiç değiştirmedim değiştireni görmedim marka konusunda boyut konusunda yardımcı olursan çok iyi olur @arifdgc

@arifdgc reis nasıl bir model almam gerekiyor onu soruyorum zaten hangi marka almam gerek bilmiyorum daha önceden hiç değiştirmedim değiştireni görmedim marka konusunda boyut konusunda yardımcı olursan çok iyi olur @arifdgc
Bu iki model öne çıkıyor bence ice dragon güzel duruyor
Thermal Grizzly Minus Termal Pad 8 - 120X 20X 1,0 mm
Pullsar Ice Dragon® Thermal/Termal Pad - 100x50 mm | 1,00 mm Kalınlık | 17.0 W/m-K İletkenlik ile Maksimum Soğutma Gücü!

teşekkürler reis bende bu markalara bakmıştım tam karar verememiştim o yüzden bi konu açtım yardımın için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,705
Üyeler
188,150
Son üye
syntysadd
Geri