ısınma yüzünden olabilirlaptop un altına takılan batarya bozuk şarja takılı oynuyorum batarya dan olabilirmi (termal macun yeni) işlemci hızına baktım 2.50 ghz den 1.20 ye düşüyor bataryadan olabilirmi yeterli gücü vermio falan
ekran kartın nedir birde kaç gb ram?laptop un altına takılan batarya bozuk şarja takılı oynuyorum batarya dan olabilirmi (termal macun yeni) işlemci hızına baktım 2.50 ghz den 1.20 ye düşüyor bataryadan olabilirmi yeterli gücü vermio falan
Isınma sorunudur.laptop un altına takılan batarya bozuk şarja takılı oynuyorum batarya dan olabilirmi (termal macun yeni) işlemci hızına baktım 2.50 ghz den 1.20 ye düşüyor bataryadan olabilirmi yeterli gücü vermio falan
güzel bi soğutucum var 6 fanlıIsınma sorunudur.
Bende de vardı aynı sorun.
Oyuna giriyosun 60 FPS, sonra 15'e düşüyor.
Laptop soğutucu var, onu kullanınca hiç olmuyor.
Öncwlikle olabilir ve soğutmanda yetersiz kalıyo olabilir onuda gözden geçir derimlaptop un altına takılan batarya bozuk şarja takılı oynuyorum batarya dan olabilirmi (termal macun yeni) işlemci hızına baktım 2.50 ghz den 1.20 ye düşüyor bataryadan olabilirmi yeterli gücü vermio falan
laptop un altına takılan batarya bozuk ondan olabilirmi sogutucum varIsınma sorunudur.
Bende de vardı aynı sorun.
Oyuna giriyosun 60 FPS, sonra 15'e düşüyor.
Laptop soğutucu var, onu kullanınca hiç olmuyor.
peki ne kullanabilirimlaptop un altına takılan batarya bozuk ondan olabilirmi sogutucum var
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci ghz 2.50 den 1.20 ye falan düşüo ondan sonra fps 15 20 oluo muhtemelen laptop un altına takılan bataryadan