Neler Yeni

Yardım Laptop ile Wi-Fi ağına bağlanamıyorum

Leclerc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre ATAŞ
Durum çok karışık aynı Wi-Fi ağına şuan telefon ile bağlıyım ve bu konuyu bu internetten açıyorum ama aynı internete laptop bağlanmıyor bir kaç DNS değiştirme veya ipconfig olayını denedim ama bişey değişmedi konudan ayrı olarak telefonun interneti paylaşınca laptop bağlanıyor nasıl bir yöntem izlemeliyim dün bağlıydım bir yeniden başlat yaptım ondan sonra bağlantı gitti

Leclerc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre ATAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardım edebilecek biri var mı lütfen

TİTAN.

80+ Platinum
Durum çok karışık aynı Wi-Fi ağına şuan telefon ile bağlıyım ve bu konuyu bu internetten açıyorum ama aynı internete laptop bağlanmıyor bir kaç DNS değiştirme veya ipconfig olayını denedim ama bişey değişmedi konudan ayrı olarak telefonun interneti paylaşınca laptop bağlanıyor nasıl bir yöntem izlemeliyim dün bağlıydım bir yeniden başlat yaptım ondan sonra bağlantı gitti
Sorun gider yaptın mı ?
Bu sorun windowsla alakalı hala düzgün bir çözümü maalesef yok

Leclerc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre ATAŞ
Sorun gider yaptın mı ?
Bu sorun windowsla alakalı hala düzgün bir çözümü maalesef yok
Erişim noktanız yönlendiriciniz veya kablo modeminiz ile internet arasındaki bağlantısı kesildi diyor sorun giderici

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Hocma aynı sorunu şuan yaşıyorum birebir aynı laptopa format attım yine aynı nasıl çözdün çözdüysen yardım edermisin hicbir şekilde çare bulamıyorum

Leclerc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre ATAŞ
Hocma aynı sorunu şuan yaşıyorum birebir aynı laptopa format attım yine aynı nasıl çözdün çözdüysen yardım edermisin hicbir şekilde çare bulamıyorum
Hocam sorun Wi-Fi kullanan kişilerin çokluğundan kaynaklı olduğunu tespit ettim bir süre bekleyince kendi bağlandı otomatikmen belki senin sorunun sebebi başkadır

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Hocam sorun Wi-Fi kullanan kişilerin çokluğundan kaynaklı olduğunu tespit ettim bir süre bekleyince kendi bağlandı otomatikmen belki senin sorunun sebebi başkadır
Benim sorunumda laptopun ust kapagi degisti garantide zaten garantiden alinca baglanamamistim ust kapaktada anten var ya oda degismis otomatikmen yeni anten arızalıymış tekrar bıraktım garantiye bakçaklar çaresine

Top Bottom