Kılıf görmüştüm şık güzel bir şey alabilirsinizLaptoplar için şeffaf kılıflar var mı? Aradım ama bulamadım. Bu kapaklar çok kolay çizilebiliyor. Tavsiyeniz nedir?
Ben bulamadım da rica etsem link atar mısınız?Kılıf görmüştüm şık güzel bir şey alabilirsiniz
Hocam el becerim çok iyi değildir de şeffaf oluyor mu onlar?Eskiden Thinkpad ullanırken arabalar için satılan folyolardan alır kolay bir şekilde kaplar kullanırdım. Fiyatı çok uyguna gelirdi. Hatta mouse yıpranan yerleri onunla kaplarım. Eğer elimden gelir derseniz falasıyla iş görecektir.
Kapakta deformasyona sebep olur mu?Aslında çok zor değil denemekten zarar gelmez, çok pahalı ürün değil. Örnek ürün olarak linki paylaştım.
![]()
Şeffaf Yapışkanlı Folyo 61 X 2 Metre Fiyatları ve Özellikleri
Şeffaf Yapışkanlı Folyo 61 X 2 Metre en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Thinkpad gibi hassas bir kasada olmadı ise hiç bir kasada olacağını zannetmiyorum. Beğenmediğiniz zaman çıkartabilirsiniz sorun olmaz.Kapakta deformasyona sebep olur mu?
Benim kasa da bu hocam. Çizilmeyeceğinden emin olsam hiç bulaşmamThinkpad gibi hassas bir kasa da olmadı ise hiç bir kasada olacağını zannetmiyorum. Beğenmediğiniz zaman çıkartabilirsiniz sorun olmaz.
Çok iyi görünüyor. Uygulamayı kartvizit ile mi yapıyor?Evet muhtemelen bu boyutlara uygun hazır sticker bulamazsınız. Ek olarak hazır bulunsa bile saçma sapan görseller içeren bir sticker cihazın tüm karizmasını bitirecektir. Size bir örnek video atacağım referens olması adına.
Hayır sadece kartvizit çiziyor. Bazıları yanında film çekmek için aparat gönderiyor. Ben alternatif olarak kredi kartının üzerine bez veya ıslak mendil ile sararak çekiyordum.Çok iyi görünüyor. Uygulamayı kartvizit ile mi yapıyor?