Neler Yeni

Laptop kapağını çizilmelerden nasıl koruyabilirim?

Shivers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ekrem Çamoğlu
Hayır sadece kartvizit çiziyor. Bazıları yanında film çekmek için aparat gönderiyor. Ben alternatif olarak kredi kartının üzerine bez veya ıslak mendil ile sararak çekiyordum.
Ne kadar alsak yeterli olur hocam?

arifsah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Arif Şahin
Ne kadar alsak yeterli olur hocam?
Attığım linkte ki yeterli olur. Zaten ortalama 40-50 cm en boy desek 3-4 kere kaplar. Ek olarak bazı laptoplar da algılama sorunu oluyor ama ben touchpad üzerine de çekiyordum. Satacak olduğunuz zaman kapamayı kaldırdığınızda Touchpad sıfır aşınma olacaktır.

Shivers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ekrem Çamoğlu
Attığım linkte ki yeterli olur. Zaten ortalama 40-50 cm en boy desek 3-4 kere kaplar. Ek olarak bazı laptoplar da algılama sorunu oluyor ama ben touchpad üzerine de çekiyordum. Satacak olduğunuz zaman kapamayı kaldırdığınızda Touchpad sıfır aşınma olacaktır.
Siz alt kısmınıda mı kapladınız hocam gerek var mı? Yükseltici kaydırmaz ayakları var zaten temas etmiyor alt gövde ve alt gövdeye bu uygulamayı yapmak sıcaklık artışına sebep olmaz mı?

arifsah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Arif Şahin
Siz alt kısmınıda mı kapladınız hocam gerek var mı? Yükseltici kaydırmaz ayakları var zaten temas etmiyor alt gövde ve alt gövdeye bu uygulamayı yapmak sıcaklık artışına sebep olmaz mı?
Alt kasayı önermem alt kasada hava çıkışı olmayan bir laptopa yapmıştım ama Cpu ve Gpu bölümü ısındığı için kötü görüntü oluşturmuştu.

Shivers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ekrem Çamoğlu
Alt kasayı önermem alt kasada hava çıkışı olmayan bir laptopa yapmıştım ama Cpu ve Gpu bölümü ısındığı için kötü görüntü oluşturmuştu.
Bu tür bir ürün görmüştüm de fazla kalın sanki kapak menteşelerinde sorun çıkarabilir gibi düşündüm en iyisi bu folyo uygulaması sanırım. Teşekkür ederim hocam.

arifsah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Arif Şahin
Bu tür bir ürün görmüştüm de fazla kalın sanki kapak menteşelerinde sorun çıkarabilir gibi düşündüm en iyisi bu folyo uygulaması sanırım. Teşekkür ederim hocam.
Rica ederim. Bu tür ürünler arasına toz girdiğinde çok sıkı tuttuğu için kasayı çizebiliyor bilginize.

Top Bottom