Neler Yeni

Laptop kapanmıyor , görev çubuğu çalışmıyor

Arda_53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Arda KÜÇÜKİSLAMOĞLU
Sabah birşeyi yoktu normal bir şekilde kapattım lakin şimdi görev çubuğunda ki uygulamalar açılmıyor , windows arama kısmı da çalışmıyor , işin en garip tarafı laptopu ne kapatabiliyorum ne de yeniden başlatabiliyorum. yardımcı olursanız sevinirim sorun nedir ?

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Alihan YILMAZ
Açık kaldığı sürece kurtarabildiğini kurtar. Kapandığínda bir daha açılmayacak. Muhtemelen disk bozuk.

Arda_53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Arda KÜÇÜKİSLAMOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açık kaldığı sürece kurtarabildiğini kurtar. Kapandığínda bir daha açılmayacak. Muhtemelen disk bozuk.
Kanka laptopu hiç kapatamiyorum ki . Şarjını 0'layıp öyle bitirdim kapandı . Lakin açtığım zaman yine aynı sorunla karşılaştım, bu sefer şifreyi yazdıktan sonra RPC hatası alıyorum

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Alihan YILMAZ
Yeniden temiz kurulum yap. Düzelmezse sorun donanımsal ve tamir gerekir. Disk taraması da yap. Sorun disk üzerindeki hasardan kaynaklanıyorsa, onu kendin değiştirebilirsin. (Markaya göre değişir tabi)

Arda_53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Arda KÜÇÜKİSLAMOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeniden temiz kurulum yap. Düzelmezse sorun donanımsal ve tamir gerekir. Disk taraması da yap. Sorun disk üzerindeki hasardan kaynaklanıyorsa, onu kendin değiştirebilirsin. (Markaya göre değişir tabi)
Sorun bu sabah düzeldi . Laptopu yine aynı şekilde şarjı sıfırlanmış bir şekilde bıraktım . Bu sabah açtığımda herhangi bir sorun yoktu lakin neden böyle bir şey oldu hâla anlayabilmiş değilim .

Top Bottom