Neler Yeni

Yardım laptop kapanmıyor ve Oyunları açmıyor

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
herkese merhabalar laptop durduk yere steam ve epic gamesteki oyunları açmıyor ama arkaplanda aÇık gözüküyor görev yöneticisi işlemlerden kapat diyorum kapanmıyor hatta steam kapanınca Oyunlarda kapanıyor ya öyle yapıncada laptop takılı kalıyor hiçbirşey yapamıyorum ctrl alt delete bile yapmıyor ve bir sorun daha var normal pc kapatıcam kapatılıyor diyor kapanmıyor düğmeden kapatmak zorunda kalıyorum Allahtan sistem diziyorumda kurtulucam şu illetten ya Windows7 bu arada laptop

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emin
windows 7 desteği bitti böyle şeylerin olması normal diye düşünüyorum. en kısa sürede windows 10 geçmelisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

herkese merhabalar laptop durduk yere steam ve epic gamesteki oyunları açmıyor ama arkaplanda aÇık gözüküyor görev yöneticisi işlemlerden kapat diyorum kapanmıyor hatta steam kapanınca Oyunlarda kapanıyor ya öyle yapıncada laptop takılı kalıyor hiçbirşey yapamıyorum ctrl alt delete bile yapmıyor ve bir sorun daha var normal PC kapatıcam kapatılıyor diyor kapanmıyor düğmeden kapatmak zorunda kalıyorum Allahtan sistem diziyorumda kurtulucam şu illetten ya Windows7 bu arada laptop
windows 10 kastırır diyorsan windows 8.1 öneririm

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
windows 7 desteği bitti böyle şeylerin olması normal diye düşünüyorum. en kısa sürede windows 10 geçmelisin
kardeşim boşverdim zaten laptobu sistem diziyorum kısmetse Ocak sonu hazır bişey kalmadı idare edicem artık

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
herkese merhabalar laptop durduk yere steam ve epic gamesteki oyunları açmıyor ama arkaplanda aÇık gözüküyor görev yöneticisi işlemlerden kapat diyorum kapanmıyor hatta steam kapanınca Oyunlarda kapanıyor ya öyle yapıncada laptop takılı kalıyor hiçbirşey yapamıyorum ctrl alt delete bile yapmıyor ve bir sorun daha var normal PC kapatıcam kapatılıyor diyor kapanmıyor düğmeden kapatmak zorunda kalıyorum Allahtan sistem diziyorumda kurtulucam şu illetten ya Windows7 bu arada laptop
Güncel win 10 format at derim

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun

windows 10 kastırır diyorsan windows 8.1 öneririm
laptobun Orjinalı 8.1 di zaten ama w7 de daha iyi performans alırsın diye w7 yaptı tanıdık

Güncel win 10 format at derim
hdd varya Ondan tavsiye etmedi tanıdık abi yani mantıklı geldi banada Ondan geçmedim w10 a

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
laptobun Orjinalı 8.1 di zaten ama w7 de daha iyi performans alırsın diye w7 yaptı tanıdık

HDD varya Ondan tavsiye etmedi tanıdık abi yani mantıklı geldi banada Ondan geçmedim w10 a
Sistemine ssd al düzele bilir sorun bana öyle geldi

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner

Bunlar kulaktan dolma bilgiler. Win 10 un fps 8.1 ve 7 den daha fazla. Ben sana 8.1 öneririm. Birde o tanıdığı bir daha tanıma. :)

Sistemine ssd al düzele bilir sorun bana öyle geld

Düşük bir ihtimal ama olmaz değil. Criystal disk mark ve Criystal disk info sonuçalarını atarsa daha iyi anlaşılır.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
Bunlar kulaktan dolma bilgiler. Win 10 un fps 8.1 ve 7 den daha fazla. Ben sana 8.1 öneririm. Birde o tanıdığı bir daha tanıma. :)
:D fps den değil yavaş Olur diye dedi hdd varya birde ram 4gb Olunca fazla ram tüketir diye bende Çekindim açıkcası ve pc hazır Olacağı için uğraşmam laptop için maf etti beniya w7 de bir Çözüm bulabilsem iyi Olurdu

Sistemine ssd al düzele bilir sorun bana öyle geldi
ssd alıp w10 a geçsem düzelirde sistem dizeceğim için bu laptop için para harcamam birdaha

Düşük bir ihtimal ama olmaz değil. Criystal disk mark ve Criystal disk info sonuçalarını atarsa daha iyi anlaşılır.
hdd den kaynaklı bir sorunmu diyorsun yani

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
:D fps den değil yavaş Olur diye dedi HDD varya birde ram 4gb Olunca fazla ram tüketir diye bende Çekindim açıkcası ve PC hazır Olacağı için uğraşmam laptop için maf etti beniya w7 de bir Çözüm bulabilsem iyi Olurdu

ssd alıp w10 a geçsem düzelirde sistem dizeceğim için bu laptop için para harcamam birdaha
Birde 4gb ramli ve HDD li laptop rahat rahat 8.1 kaldırır. Sıkıntı olmaz.
Criystal disk mark ve Criystal disk info sonuçalarını atın.

HDD den kaynaklı bir sorunmu diyorsun yani

Daha rahat yorumlamak için Criystal disk mark ve Criystal disk info sonuçalarını atın.

Belki de değildir.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
Birde 4gb ramli ve HDD li laptop rahat rahat 8.1 kaldırır. Sıkıntı olmaz.
Criystal disk mark ve Criystal disk info sonuçalarını atın.
benimkide kaldırıyordu zaten performansı iyice artsın diye w7 yaptı ve tamam dediğini yapıcam şimdi

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
Yarın devam edelim. Uyuyacağım. Siz yine de testleri atın.
teşekkür ederim iyi geceler

disk infoda yapmam gereken bişey varmı aÇtım bışey yapmadım ama crystal disk markta hiçbir ayara dokunmadan başlattım sonuçlar böyle

Ekler

• Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    21.6 KB · Hit: 46
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    68.3 KB · Hit: 38
Son düzenleme:
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
disk infoda yapmam gereken bişey varmı aÇtım bışey yapmadım ama crystal disk markta hiçbir ayara dokunmadan başlattım sonuçlar böyle

Evet HDD de sorun var. Cihaz kaç saniyede açılıyor. Birde HDD değiştirmenizii öneririm. Değiştiremem diyorsan 8.1 e geç.

Top Bottom