Laptop Klavyesinde Önemli Tuşların Bozulması

Lgoyü

80+ Silver
Reaksiyon skoru
739
Merhaba lenovo laptopumda son 3 gündür caps lock - shift - alt tab -tab gibi tuşlar bazen çalısıyor bazen çalışmıyor bu konuda yardım edebilecek kişiler varmıdır acaba ?

KEŞKE MASA ÜSTÜ KLAVYE GİBİ OLSADA BAKSAK BENKİ KLAVYENİN ALGILAMSI İÇİN PLASİK BİRŞEY KOYUYOLAR O KAYMIŞ OLABİLİR YADA

LAPTOP KLAVYESİ YAVAS YAVAS OLÜME DOĞRU GİDİYOR

KEŞKE MASA ÜSTÜ KLAVYE GİBİ OLSADA BAKSAK BENKİ KLAVYENİN ALGILAMSI İÇİN PLASİK BİRŞEY KOYUYOLAR O KAYMIŞ OLABİLİR YADA

LAPTOP KLAVYESİ YAVAS YAVAS OLÜME DOĞRU GİDİYOR
Caps lock kapatırsan sevinirim başka bir konuda daha caps lock kullandın ve 2. Olarak dediklerin çözümüme yardımcı olamıyor ne yazikki kanka :)

ben zaten laptop uzmanı değilim laptop kullnınca bi garip hissediyorum ben masa üstücüyüm

bi açıp bak içine ben en sonl aptop klavye bouzlduğunda içine bakmıştım ve laptop bozuldu ve bidağa laptop almadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her mahallede bir teknik servis dükkanı vardır yarın kapanıyo acele et götür

bi açıp bak içine ben en sonl aptop klavye bouzlduğunda içine bakmıştım ve laptop bozuldu ve bidağa laptop almadım

her mahallede bir teknik servis dükkanı vardır yarın kapanıyo acele et götür
Laptop garantisi var kapanma olduğu için verirsem geri alamam sınavlar olduğu için ne yazıkki imkan yok

büyü ihtimalla klavye bozulmuştur çok oyun oynamıyorsan götürme shift caps lock çok önemli tuşlar değil

belki arda bir csgo atıyorsundur ondada shift capslock önemli değil b

Laptop garantisi var kapanma olduğu için verirsem geri alamam sınavlar olduğu için ne yazıkki imkan yok
ders yapıyorsan hiç bulaşma garantiye bi yasak bitsin rahatsız olursan gönderirsin

benide klavye tuşları zor basıyor hızlı yazdığım halde klavye yüzünden yavaş yazıyom

büyü ihtimalla klavye bozulmuştur çok oyun oynamıyorsan götürme shift caps lock çok önemli tuşlar değil

belki arda bir csgo atıyorsundur ondada shift capslock önemli değil b

ders yapıyorsan hiç bulaşma garantiye bi yasak bitsin rahatsız olursan gönderirsin
Kanka yanlış anlama ama biraz anlamsız konuşuyorsun gibi geliyor ban yemek istemiyorum pek ses çıkartmıyorumda bilgin yoksa bilmediğin konulara girme bilginin oldugu konulara cevap yaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,396
Üyeler
185,265
Son üye
furkanturan1234
Geri