Neler Yeni

Çözüldü✓ Laptop klavyesiz satabilir miyim ?

JackieTR

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. Elimde 10 yıllık emektar var. Dell N5050 İ3 işlemcili 8gbram var 4+4 . Lakin klavyesi bozuk lehim yerlerinde anakart üzerinde problemli bu şekilde satmak mümkün olabilir mi..? Minimum bin lira düşünüyorum içinde 320 ya da 500 gb hdd vardı sanırım. Onu çıkartıp 120 gb ssd taksam daha iyi olur mu..? Birilerine sordum 300-400 patlar diyorlar tamiri filen satmak daha mantıklı geldi. Ssd sağlığı %89 da.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Bu kesin bir şey değil adam tamir edip daha iyi fiyata satacaksa alır günlük kullanıcak biri almaz büyük ihtimal

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Merhaba arkadaşlar. Elimde 10 yıllık emektar var. Dell N5050 İ3 işlemcili 8gbram var 4+4 . Lakin klavyesi bozuk lehim yerlerinde anakart üzerinde problemli bu şekilde satmak mümkün olabilir mi..? Minimum bin lira düşünüyorum içinde 320 ya da 500 gb hdd vardı sanırım. Onu çıkartıp 120 gb ssd taksam daha iyi olur mu..? Birilerine sordum 300-400 patlar diyorlar tamiri filen satmak daha mantıklı geldi. Ssd sağlığı %89 da.
Uygun fiyatlı bir klavye ayarla. Yanında klavye verirsin.
Klavye yok diye fiyat kıracaklardır. Bu şekilde fiyat kırmayı engelleyebilirsin.

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kesin bir şey değil adam tamir edip daha iyi fiyata satacaksa alır günlük kullanıcak biri almaz büyük ihtimal
Uygun fiyatlı bir klavye ayarla. Yanında klavye verirsin.
Klavye yok diye fiyat kıracaklardır. Bu şekilde fiyat kırmayı engelleyebilirsin.
Ben elimden çıkartmak istiyorum ondan letgo da filen ilan vermek gibi. Sence ya da konuya bakan olursa sizce fiyatı kaçtan yazıp indirim yapiyim. Şuan piyasa da zaten düzgün laptop yok.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Ben elimden çıkartmak istiyorum ondan letgo da filen ilan vermek gibi. Sence ya da konuya bakan olursa sizce fiyatı kaçtan yazıp indirim yapiyim. Şuan piyasa da zaten düzgün laptop yok.
Sana kalmış ölü bir laptop sayılır yaşına bakarsak yani kafandaki fiyattan koy satılmazsa düşürürsün

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Tamam işte, ben de o yüzden dedim.
Klavyesi bozuk şekilde satarsan almak isteyenler;
"hocam bir de tamir masrafı var. tamir etmesem bile klavye alacağım" diyerek senden 150-200 TL fiyat indirmeni isteyecek.
Ucuza 1 tane klavye bul, yanında bedava ver.

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom