Neler Yeni

laptop motorlu testere sesi çıkarıyor

yusuf bali

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
yusuf bali
Instagram
_yusufbali_
laptop fanı sanki içinde şantiye varmış gibi ses çıkarıyor fanı ne yapmam gerekiyor

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
laptop fanı sanki içinde şantiye varmış gibi ses çıkarıyor fanı ne yapmam gerekiyor
dostum benim kuzenimdende f16 sesi çıkıyor temizleyince bide yağlayınca hiç sesi kalmadı :)

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
:):):):):):):):):):):):):)::) oda iyişmiş ancak içini açamam
garantisi var ise servise yollayın onlar temizlesin bi güzel benim laptopun içinden sakızların içindeki beyaz poşetten çıkmıştı şaşırdım :)

yusuf bali

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
yusuf bali
Instagram
_yusufbali_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçini açamazsan yapacak bir şey yok virüs bittikten sonra bilgisayarcıya götür o temizler.
inşallah yoksa yarın bi oduncuda işe başlayacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

garantisi var ise servise yollayın onlar temizlesin bi güzel benim laptopun içinden sakızların içindeki beyaz poşetten çıkmıştı şaşırdım :)
abi laptobu benden önce fred çakmaktaş kullanmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
FATİH AKER
Instagram
@instafatoooo
Facebook
fatih.aker.1023
Büyük ihhimalle laptop aşırı tozlanmış olup fanın zor dönme ve ısınma yaptoğı için iyi bir temizlik şart
Ayrıa fanı temizledikten sonra çok çok az wd-40 veya özel yağları oluyor ondan sürebilirsin çok çok az olması şartı ile
elin deymişken ekran kartı ve işlemci termel macunuda yenilersen tadından yenmez mis gibi olur (y)

yusuf bali

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
yusuf bali
Instagram
_yusufbali_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihhimalle laptop aşırı tozlanmış olup fanın zor dönme ve ısınma yaptoğı için iyi bir temizlik şart
Ayrıa fanı temizledikten sonra çok çok az wd-40 veya özel yağları oluyor ondan sürebilirsin çok çok az olması şartı ile
elin deymişken ekran kartı ve işlemci termel macunuda yenilersen tadından yenmez mis gibi olur (y)
eyw dostum teşkkür ederim

fosf3ren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Eren Alaoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/erenala0glu/
Steam
http://steamcommunity.com/id/
Twitter
Eren02046127
Facebook
eren.alaoglu.14
tam değilde bizim komşu monster kullanıyor fan tuşuna basmadığı sürece sıkıntı yok ama ısındığını anlayıp fan tusuna basınca ya kulaklık takıyor olman lazım yada bilgiseayrının fanını açmayıp yanması izlemn lazım ama laptopa biraz para verince güzel bir şoğutmaya sahip oluyor

yusuf bali

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
yusuf bali
Instagram
_yusufbali_
tam değilde bizim komşu monster kullanıyor fan tuşuna basmadığı sürece sıkıntı yok ama ısındığını anlayıp fan tusuna basınca ya kulaklık takıyor olman lazım yada bilgiseayrının fanını açmayıp yanması izlemn lazım ama laptopa biraz para verince güzel bir şoğutmaya sahip oluyor
işte hayat dostum fanım yok

Flaş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ziyaettin
Fanı temizlemen yeterli olabilir belki fan mıknatısları kötü olduğundan yada kirlengidi için ses yapabilir

Top Bottom