Neler Yeni

Laptop mu almak mantıklı yoksa masaüstü mü ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerimk
Bütçe
16000
Sizce laptop mu yoksa masaüstü mü? Üniversitede laptop daha gerekli olduğu için bana daha mantıklı geliyor fakat kararsızım hangisini önerirsiniz?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Üniversite için kesinlikle Laptop lazım hocam, kasayı sürekli bir yerlere taşıyamazsınız.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,018
İsim
Oğuz
Aile evindeysen masaüstü fakat tek başına başka şehirde okuyorsan kesinlike laptop.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,322
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Leptob

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Yahya Ege
Sizce laptop mu yoksa masaüstü mü? Üniversitede laptop daha gerekli olduğu için bana daha mantıklı geliyor fakat kararsızım hangisini önerirsiniz?
Amacın sadece oyunsa tabii ki maasaaustu ama dersen ki üniversiteye gidip goturucem sürekli yanımda taşımam lazim falan o zaman laptop lazım

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Eğer çizim , yazılım , excel gibi programlar kullanmayacak isen masaüstü alman daha mantıklı olur. Bölümün için laptop gerekli mi?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Bölümün için bilgisayar gerekirse genellikle laptop almak işine yarayacaktır, derslere götürüp getirmek işine yarayacaktır. Ancak gaming laptopları taşımak da maalesef zor, bunu söylemek lazım. İlk hafta falandı herhalde laptopu aldıktan sonra, çantasına koydum (17,3" laptop), Serway 1 kitabını bir de onun civarında hacimli bir kitabı daha koydum. Bir iki de defter falan, çantayı sırtlandım tam odadan çıkacam dedim yok belim kırılır döndüm hepsini indirdim laptopla gittim... Taşıması zor olabiliyor, oyun oynamayacaksan ancak lazımsa Mac tarzı hafif, taşınması kolay laptoplara bak derim.
Yurtta kalacaksan direkt laptop derim.
Evde kalacaksan, derslerin için elzem değilse masaüstü toplayabilirsin. Ben bu sene eve geçtim, biraz paramı toplarsam laptopu elden çıkarıp masaüstü + tablet yapmak istiyorum, tabletle dersler çok daha rahat takip ediliyor, taşıması aşırı kolay. Pc elzem değilse ve istemezsen tablet almayı da düşün derim.

El-Turco

80+ Bronze
Ben yakın zamanda 3060lı kasamı sattım al sat yapıyordum zaten, freelance çalışıyordum macbook ile idare ettim 2 hafta ve şansıma vatan 2060 lı sistemi baya uyguna aldım 3060 lı sistemin üstüne para kaldı yani. Bütçem sizin gibi 16k denebilirdi 9k ya aldım elimde 7k kaldı bununla da laptop almayı düşünüyorum ufak tefek hafif ve malzemesi kaliteli güncel bir şey ya da ikinci el alıcam artık işimi görecek bir şey. Mühendislik okuyorum ve freelance işim de video editi tasarımı ya yüksek fiyatlara gaming bi laptop alacaktım ya da kasa laptop yapacaktım. Ben de bunu seçtim zaten dışarı çıkarken bilgisayarımı açık bırakıyorum ışıklarını falan söndürüyorum. Dışarıda bana lazım olursa da uzaktan bağlanıp işimi hallediyorum. Laptop almadım hala ama bana bu yöntem en mantıklısı geliyor.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
İş veya Öğrencilik varsa sürekli Laptop
Öğrencilik Lise vs. ise masaüstü
Sağa sola zor oluyor
Ben şahsen Masaüstü bilgisayarımın özelliklerinden biraz kısıp 3000 liraya laptop almıştım 2. el İş ile çok zor oluyor masaüstü

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Görkem Çağan
Ailenle yaşıyorsan üni okurken masaüstü tercih edebilirsin genelde ünilerde bilgisayarla alakalı bir olay olunca zaten pc sınıflarında ders işleniyor not tutucam dersen kalemli bir tablet tercih edersen daha rahat olursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerimk
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,599
Üyeler
168,960