- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya kanka sen bana bi 15 18 k arası bi kasa da önerebilir misinSeyahat etmek dışında laptop almak parayı çöpe atmak gibi bişey bana göre
Ya kanka sen bana bi 15 18 k arası bi kasa da önerebilir misinSeyahat etmek dışında laptop almak parayı çöpe atmak gibi bişey bana göre
Tartısmıcam kesinlikle leptop al rahatına bak gangaSence 3050 laptop 14k ya alacagın sistemden dahamı iyi GTX 1650 sistem olsa bile daha kötü :d
O fiyatlar arasında fp sistemler bekleyin güzel şeyler çıkabiliyorYa kanka sen bana bi 15 18 k arası bi kasa da önerebilir misin
Rahatına bak gibi durum yok çok seyahatçi biri değilsen masaüstü daha mantıklıTartısmıcam kesinlikle leptop al rahatına bak ganga
Evde leptopu istediğin odaya götür film izle yatağında film izle istediğin yerde oyun oyna amcana götür dayına götür sevgilinin evine götür yan yana pubg oynayın kullanma avantajı çok yaniO fiyatlar arasında fp sistemler bekleyin güzel şeyler çıkabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rahatına bak gibi durum yok çok seyahatçi biri değilsen masaüstü daha mantıklı
Öyle biri isen laptop al ama değilsen çok mantıksız ki konu sahibi öyle olsa söyler diye düşünüyorumEvde leptopu istediğin odaya götür film izle yatağında film izle istediğin yerde oyun oyna amcana götür dayına götür sevgilinin evine götür yan yana PUBG oynayın kullanma avantajı çok yani
Pc de en fazla 1 2 saat sabit oturabilirsin sonra sıkılır insan orası burası ağrır kıramp girer leptop rahatlık bana kalırsaÖyle biri isen laptop al ama değilsen çok mantıksız ki konu sahibi öyle olsa söyler diye düşünüyorum
Niye orası burası ağrısın doğru bir oturma seçimi ve koltuk seçimi yeterli bende hiç öyle bir sıkıntı yaşanmadıPc de en fazla 1 2 saat sabit oturabilirsin sonra sıkılır insan orası burası ağrır kıramp girer leptop rahatlık bana kalırsa
Leptopta film izleme keyfi başka beNiye orası burası ağrısın doğru bir oturma seçimi ve koltuk seçimi yeterli bende hiç öyle bir sıkıntı yaşanmadı
Değil o kullandığın laptobun monitör özelliklerine sahip monitör alırsan aynısı olur hatta iyi bir ses sistemi alırsan laptoptan daha güzel olur diye düşünüyorumLeptopta film izleme keyfi başka be