Neler Yeni

Yardım Laptop mu bilgisayar mı bütçe 15 22 k arası

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Ailenden uzakta üniversite okumuyorsan her türlü masaüstü alır. Oyuncu laptobu kadar saçma bir şey yok. Tam öğrencileri yolmalık.

O fiyatlar arasında fp sistemler bekleyin güzel şeyler çıkabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rahatına bak gibi durum yok çok seyahatçi biri değilsen masaüstü daha mantıklı
Evde leptopu istediğin odaya götür film izle yatağında film izle istediğin yerde oyun oyna amcana götür dayına götür sevgilinin evine götür yan yana pubg oynayın kullanma avantajı çok yani

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Evde leptopu istediğin odaya götür film izle yatağında film izle istediğin yerde oyun oyna amcana götür dayına götür sevgilinin evine götür yan yana PUBG oynayın kullanma avantajı çok yani
Öyle biri isen laptop al ama değilsen çok mantıksız ki konu sahibi öyle olsa söyler diye düşünüyorum

Öyle biri isen laptop al ama değilsen çok mantıksız ki konu sahibi öyle olsa söyler diye düşünüyorum
Pc de en fazla 1 2 saat sabit oturabilirsin sonra sıkılır insan orası burası ağrır kıramp girer leptop rahatlık bana kalırsa

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Pc de en fazla 1 2 saat sabit oturabilirsin sonra sıkılır insan orası burası ağrır kıramp girer leptop rahatlık bana kalırsa
Niye orası burası ağrısın doğru bir oturma seçimi ve koltuk seçimi yeterli bende hiç öyle bir sıkıntı yaşanmadı

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Leptopta film izleme keyfi başka be
Değil o kullandığın laptobun monitör özelliklerine sahip monitör alırsan aynısı olur hatta iyi bir ses sistemi alırsan laptoptan daha güzel olur diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve ayrıca öyle bir fanboyluk yaptınızki konudan saptık hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,844
Üyeler
167,726
Son üye
PcBuilder101
Top Bottom