Neler Yeni

Laptop mu Masaüstü mü

Ps4cü35

80+ Bronze
Selamlar dostlar artık cidden bunalmaya başladım Kasım ayında Bilgisayar alacağım fakat şöyle bir ikilemde kalıyorum
Masaüstünde sorunlar bitmiyor sürekli farklı sorunlar çıkıyor diyorum ki bu sorunlar olmasın diye laptop mu alayım ama şu ki laptopta da var ozaman hiç teknolojik alet almamak mı gerekiyor ? Bi arkadaş almış pc kapanmıyormuş game garajdan almış mesela o beni çok içkillendirdi lütfen destek olun

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Yasin
Tam tersi laptopda daha çok sorun yaşarsın. masaüstünü kurcalamadığın zaman bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
ayrıca oyun için alıyorsan kesinlikle masaüstü almalısın

Ps4cü35

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam tersi laptopda daha çok sorun yaşarsın. masaüstünü kurcalamadığın zaman bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
ayrıca oyun için alıyorsan kesinlikle masaüstü almalısın
Tamam bro ne yapayım Ozaman? Bak yazdığımı görüyorsun adam gamegarajdan almış pc kapanmıyor diye şikayet ediyor benim başıma gelirse öyle bir şey kahrolurum ne yapabilirim yani ne çözüm görürsün kendim gidip elden alabileceğim bi vatan var sadece.

Mustifa

80+ Bronze
Eğer ki sabit bir yerde kullanıcaksanız masaüstü kesinlikle. Hem ilerde parça yükseltimi yapmanız daha kolay olur. Sorun yaşarsanız bence masaüstünde onarım daha kolay. Söylediğiniz sorunu sizde kesin yaşayacaksınız diye bir şey yok. Masaüstü alın

Ps4cü35

80+ Bronze
Eğer ki sabit bir yerde kullanıcaksanız masaüstü kesinlikle. Hem ilerde parça yükseltimi yapmanız daha kolay olur. Sorun yaşarsanız bence masaüstünde onarım daha kolay. Söylediğiniz sorunu sizde kesin yaşayacaksınız diye bir şey yok. Masaüstü alın
Ama işte o korku bi girdi içime yani nasıl güvenebilirim ki

xTURANN

80+ Silver
Bi arkadaş almış pc kapanmıyormuş game garajdan almış mesela o beni çok içkillendirdi lütfen destek olun
Alırken araştırma yapmadıysa, sorunu gamegaraj'a bağlamak bir tık mantıksız.

Masaüstünde yaşayacağın tek sorun, elektriklerin gitmesi ve laptopa göre daha fazla tozlanması. ( Daha fazla fan, haliyle daha fazla toz. )
Eğer yürürken bile laptop kullanmana gerek yoksa, gittiğin her yere götürmen şart değilse al bi masaüstü, laptopa göre daha performanslı, daha iyi bir şekilde kullan.

Üni okuyorum, imzamda ki laptopu yaklaşık 6 - 7 ay sonra satıcam. Masaüstü kullanma ihtimalim olsa laptopların yüzüne bakmam.

Ps4cü35

80+ Bronze
Alırken araştırma yapmadıysa, sorunu gamegaraj'a bağlamak bir tık mantıksız.

Masaüstünde yaşayacağın tek sorun, elektriklerin gitmesi ve laptopa göre daha fazla tozlanması. ( Daha fazla fan, haliyle daha fazla toz. )
Eğer yürürken bile laptop kullanmana gerek yoksa, gittiğin her yere götürmen şart değilse al bi masaüstü, laptopa göre daha performanslı, daha iyi bir şekilde kullan.

Üni okuyorum, imzamda ki laptopu yaklaşık 6 - 7 ay sonra satıcam. Masaüstü kullanma ihtimalim olsa laptopların yüzüne bakmam.
Alırken araştırma değil adam ne tesadüf benim alcağım psu ve kasadan almış ama ssd si farklı

xTURANN

80+ Silver
Alırken araştırma değil adam ne tesadüf benim alcağım psu ve kasadan almış ama ssd si farklı
Açılma, Kapanma işleri zaten SSD'de ?

Ayrıca alırken köküne kadar araştırmak son derece önemli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Yasin
Elbette her ürünün bozuk olanı çıkar son kullanıclar bu durumu yaşaması gayet normal bence bi kısmı birazda şans ama sistemi alacağın yere gidip özellikle test ettirirsen sorunu en aza indirmiş olursun gerisi senin kararın

Top Bottom