Neler Yeni

Laptop mu Masaüstü mü?

Laptopların tek sorunu fazla ısınması, onun dışında laptop kullanıcısı olarak gayet memnunum.
Doğru bendeki max 87 görüyor ama sıcaklık ateş yanıyor resmen ama kışın iyi iş görüyor

En İyi Cevap
3
En İyi Cevap
3
Laptopun tek kötü özelliği değiştirilebilinen donanıma sahip olmamasıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soğuk havada 65-70 de çalışan legion 😀 (yükte)
Benimki cehennem sıcağında yükte 75 görüyor, birde fan sesi bile duyulmuyor valla muhteşem.

Afrikaya gelmişim haberim yok bu ne

1689533566445.png

Laptopun tek kötü özelliği değiştirilebilinen donanıma sahip olmamasıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soğuk havada 65-70 de çalışan legion 😀 (yükte)
Ram SSD 😃

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Kaan
Bana göre çoğu laptop taşınan kombi oyun oynamak için laptop almam ama iş için veya film/dizi/müzik gibi işler için laptop çok daha iyi olurdu.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Örneğin PC'ler insanlara laptoplara kıyasla daha güçlü oldukları için tercih edilir bir diğer sebep ise istedikleri gibi donatıp şekillendirebilir insanlar. Bu yüzden PC bir çoğumuz için vazgeçilmezdir, şimdi günde atıyorum 3 saat oturduğunuz yerde insanın beli ağrımaya başlıyor sonra omuzlara vuruyor ağrılar kendini göstermeye başlıyor hep aynı şekilde oturunca.. Bunu en aza indirmeye çalışanlar vardır mutlaka
Alıntıyı görüntüle

Laptoplardan bahsedecek olursam şöyle iza etmek isterim öncelikle bir süre masanızda kullandıktan sonra sıkılıp çekyatta oturarak ta kullanabiliyorsunuz hatta oyun bile oynayabilirsiniz alan genişşe film izlemek istediğiniz zaman yatağınızda uzanarak kendi belirlediğiniz yere göre koyabilirsiniz istediğiniz köşede kullanabilirsiniz eğer iyi bir gamıng laptop ise zaten pc yi aratmaz örneğin ben evdeyken masada kullandığımda yavaş yavaş belim ağrıdığı zaman çekyatta kullanıyorum yada yerde kullanıyorum yada uzanarak kullanıyorum haliylede daha uzun,vakit geçiriyorum
Alıntıyı görüntüle

Özellikle Laptop kullananlardan yorum alabilir miyim 😃 pc alma imkanınız olsa satıp alır mıydınız
Yıllardır laptop kullanırdım ama sonradan laptopu hiçbir yere taşımadığını fark ettim ve masaüstü topladım. O günden beri yaklaşık 5 senedir masaüstü kullanıyorum. Hem performansı çok iyi hem de gücü laptopla aynı olsa bile oyun oynamak masaüstü ile daha bir keyifli bence.

Ama son zamanlarda da taşınabilirlik arar oldum. Mesela oyun harici bir iş yaparken (Wordde yazı yazmak mesela) işkence gibi geliyor, laptop olsa laptopu alır başka yerde iş yaparım ama masaya bağımlı kalmak bir süre sonra boğuyor. Film izlemek ve oyun oynamak konusunda laptoptan başarılı bulsam da bu aralar bahsettiğim diğer işleri yapma yoğunluğum çok arttığı için sonraki cihazım laptop olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,073
Üyeler
160,938
Son üye
Emiirrfy
Top Bottom