Merhaba arkadaşlar,
Şuan masaüstü pc kullanıyorum. Ama 7 8 senelik bilgisayar olduğu için yenileme kararı aldım. Kasa toplarsam monitorle beraber almam gerekiyor ve şöyle bi sistem buldum. Bu sistemdeki tek tereddüt ettiğim ekran kartının gamebooster olmasi.
Laptop olarak da şöyle bi sistem buldum.
Amacım şu oyunlarda sorun yaşamamak ve uzun vadede beni götürecek bir bilgisayar almak. Laptopta masaüstü gibi rahat edebilir miyim ? Oyunlarda sorun olur mu ? Isınma çok yaşar mıyım?
Yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim
Şuan masaüstü pc kullanıyorum. Ama 7 8 senelik bilgisayar olduğu için yenileme kararı aldım. Kasa toplarsam monitorle beraber almam gerekiyor ve şöyle bi sistem buldum. Bu sistemdeki tek tereddüt ettiğim ekran kartının gamebooster olmasi.
Sinerji Galadriel Ryzen 5 7600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Palit GeForce JetStream 16GB RTX4060Ti Oyun Bilgisayarı
Sinerji Galadriel Ryzen 5 7600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Palit GeForce JetStream 16GB RTX4060Ti Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Laptop olarak da şöyle bi sistem buldum.
ASUS TUF GAMING A15 FA507NU-LP052 AMD RYZEN 7-7735HS 8GB DDR5 512GB SSD 6GB RTX4050 15.6
Gamers Arena, BiliÅim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayıÅı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müÅteri memnuniyeti odaklı çalıÅmayı prensip edinmiÅtir
www.gamersarena.com.tr
Amacım şu oyunlarda sorun yaşamamak ve uzun vadede beni götürecek bir bilgisayar almak. Laptopta masaüstü gibi rahat edebilir miyim ? Oyunlarda sorun olur mu ? Isınma çok yaşar mıyım?
Yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim