bütçe ?Arkadaşlar merhaba laptop alacağım hem mühendislik uygulamaları için hem de oyun için öneriniz var mı (düşündüğüm monster tulpar serisi var)
Bütçen nedir 8000 Lira düşünüyorumArkadaşlar merhaba laptop alacağım hem mühendislik uygulamaları için hem de oyun için öneriniz var mı (düşündüğüm monster tulpar serisi var)
10000 maxbütçe ?
10000 max ben tulpar düşünmüştümBütçen nedir 8000 Lira düşünüyorum
Abra a7 v12.2 Resmimde var 16gb ram ekletin birde harrdisk alırsınız 8000 liralara geliyor hem oyun hem mühendislik uygulamalarınızda işinizi görür bakım teknik destekleri iyi ve bu kasanın malzeme kaliteside güzel ayrıca 17.3 İnç çok daha güzel. Yalnız bilindik markalara göre bi tık fazla ısınıyor ama oyuncu leptobu sonuç olarak warzone da 78 derece max gördüm cpu ise 80 85 civarı.
RTX felan alabilirsin10000 max
Amd li laptop var mı kiRTX felan alabilirsin
Ama AMD seç bence işlemci tarafında
Olmaz olur mu var tabiiAmd li laptop var mı ki
Aksine çok memnun olan insan var lakin çok sattığı için elbet sorunları çıkabiliyor ama garanti gayet ilgili 4 aydır hiçbir sorun yaşamadım.Monster laptoplar kronik sorunlu diye biliyorum hocam. Alıp da memnun olan çok az kişi gördüm. Excalibur modellerine yönelebilirsiniz.
Hangi seriden var sizde ?Aksine çok memnun olan insan var lakin çok sattığı için elbet sorunları çıkabiliyor ama garanti gayet ilgili 4 aydır hiçbir sorun yaşamadım.
Abra A7 V12.2 Yeni satılıyor hala.Hangi seriden var sizde ?