Laptop Önerir misiniz?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
13000
İstediğim özellikleri:

16GB rami olan,
480GB ve üzeri SSD si olan,
Harici Ekran kartı olan,
Orijinal Windows ile beraber gelen.

Laptopa ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.

Orjinal windows ile almak daha fazla paraya daha düşük sistem almak demek umarım biliyorsundur

Orjinal windows ile almak daha fazla paraya daha düşük sistem almak demek umarım biliyorsundur
Mecburen iş yerinden orijinal Windows istediler yoksa ben de işletim sistemsiz almak istiyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sonradan ram upgrade ederim dersen şuan indirimde bu var ama bir yandan da freedos
Bu oldukça güzel sistemmiş ama işletim sisteminin olmaması büyük sorun benim için.

Mecburen iş yerinden orijinal Windows istediler yoksa ben de işletim sistemsiz almak istiyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu oldukça güzel sistemmiş ama işletim sisteminin olmaması büyük sorun benim için.
Size tavsiyem işletim sistemsiz alıp crackli kurmanız daha sonrada 30 tl ye satılan kodlardan alıp aktifleştirmeniz

Orijinal Windows şartı saçmalık. Deneme sürümü de orijinal ona bakılırsa. Sadece daha sonra etkinleştiriyorsun.

Size tavsiyem işletim sistemsiz alıp crackli kurmanız daha sonrada 30 TL ye satılan kodlardan alıp aktifleştirmeniz
30 TL ye satılan kodlar ile aktifleştirildiğinde iş yerindeki yazılımcı arkadaşlar anlamazlar ise yapılabilir aslında. Orijinalden bir farkı olmuyor mu? ya da anlaşılır mı?

Bildiğim kadarıyla bu kodlar mesela hazır laptoplarda gelen ama satıcının ayrı sattığı kodlar. Yani sıkıntı olucağını sanmıyorum ancak yinede kendiniz araştırın benim bilgim anlarlar mı anlamazlar mı o konuda yetersiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,920
Üyeler
190,830
Son üye
zweihanderr
Geri