Neler Yeni

Yardım Laptop Önerisi - Bütçe En Fazla; 10.000 ₺

Bütçe
10000
Merhabalar sevgili Donanım Arşivi ailesi.
Sizlerden tavsiye isteyeceğim, askerdeyim ve çok kısa bir süre sonra tezkeremi alacağım. Yapmayanlara da buradan hayırlı tezkeler diliyorum, geçiyor mu diye sorarsanız eğer hemde çok çabuk geçiyor. Daha fazla konuyu dağıtmadan, açtığım konuya değinmek istiyorum... Aşağıdaki görselde bulunan üç ayrı marka ve model bilgisayardan birini alacağım sanırım. Fakat hangisi daha iyi olur, hangisinin malzeme kalitesi ya da ısınma problemi az olur bilmek istiyorum. Malûm sürekli alabilecek bir şey değil bu bilgisayar, almışken de sorun çıksın ve de canımız sıkılsın istemiyorum.
Bilgisayarı günlük kullanım ve de güncel oyunları oynamak için alacağım bu bilgi sanırım yeterlidir.
Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkür ederim şimdiden.

IMG_20210202_201336.jpg
IMG_20210202_203438.jpg
Mesaj otomatik birleştirildi:

@kadiks senin yorumların benim için önemli, cevabını bekliyorum.
:)

Son düzenleme:

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Merhabalar sevgili Donanım Arşivi ailesi.
Sizlerden tavsiye isteyeceğim, askerdeyim ve çok kısa bir süre sonra tezkeremi alacağım. Yapmayanlara da buradan hayırlı tezkeler diliyorum, geçiyor mu diye sorarsanız eğer hemde çok çabuk geçiyor. Daha fazla konuyu dağıtmadan, açtığım konuya değinmek istiyorum... Aşağıdaki görselde bulunan üç ayrı marka ve model bilgisayardan birini alacağım sanırım. Fakat hangisi daha iyi olur, hangisinin malzeme kalitesi ya da ısınma problemi az olur bilmek istiyorum. Malûm sürekli alabilecek bir şey değil bu bilgisayar, almışken de sorun çıksın ve de canımız sıkılsın istemiyorum.
Bilgisayarı günlük kullanım ve de güncel oyunları oynamak için alacağım bu bilgi sanırım yeterlidir.
Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkür ederim şimdiden.

@kadiks senin yorumların benim için önemli, cevabını bekliyorum.
:)
Öncelikle hayırlı tezkereler.
Bu laptoplar arasından baktığımız zaman acer nitro olan fiyatına göre oldukça iyi fiyatta.
Ben lenovo olanı kullanıyorum ve 8400e almıştım. O fiyatı çok hak ediyordu ama şuanda 9,8k olmuş ve acer varken o fiyatı hak etmiyor.
Soğutma olarak acer nitro serisi lenovodan daha iyi midir bilemem ama pek altında da kalmaz. Yani soğutma olarak şüphe duymayın zaten donanım arşivinde farklı konfigürasyonlu incelenmişti.
Lenovoda ışık sızması ve coil whine riski varken acer da sadece ışık sızması sorunu var(en azından ben böyle biliyorum.)
Işık sızmasında zaten değişim talep edebilirsiniz.
Fiyatına göre acer nitro gayet iyi.
Önerim o olacaktır.

Bu laptoplar arasından baktığımız zaman acer nitro olan fiyatına göre oldukça iyi fiyatta.
Ben lenovo olanı kullanıyorum ve 8400e almıştım. O fiyatı çok hak ediyordu ama şuanda 9,8k olmuş ve acer varken o fiyatı hak etmiyor.
Soğutma olarak acer nitro serisi lenovodan daha iyi midir bilemem ama pek altında da kalmaz. Yani soğutma olarak şüphe duymayın zaten donanım arşivinde farklı konfigürasyonlu incelenmişti.
Lenovoda ışık sızması ve coil whine riski varken acer da sadece ışık sızması sorunu var(en azından ben böyle biliyorum.)
Önerim o olacaktır.
Ek olarak galiba acer olan galiba 60 hz o bir - olacaktır.
Buna da bakabilirsiniz.
@Techno08 siz de bir bakar mısınız?

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,211
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun

Techno08

80+ Gold

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Önerim o olacaktır.

Ek olarak galiba acer olan galiba 60 hz o bir - olacaktır.
Buna da bakabilirsiniz.
@Techno08 siz de bir bakar mısınız?
kafi gibi bu fiyata
(laptop için )

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Mehmet Ali ARICAN
https://www.trendyol.com/monster/tu...4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme ben bunu alırdım. Ama monster istemiyorsan dediklerinin arasından. acer seçerdim.
İkisi arasında seçim yapın derim.MSİ kalitelidir.İşlemciler pek değil de ekran kartları arasında fark var.
Monster ise f/p üründür.Sıkıntılı çıkanı az diye biliyorum.
Bu arada RTX 2060>RX5500M

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,211
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
İkisi arasında seçim yapın derim.MSİ kalitelidir.İşlemciler pek değil de ekran kartları arasında fark var.
Monster ise f/p üründür.Sıkıntılı çıkanı az diye biliyorum.
Bu arada RTX 2060>RX5500M
ben zaten monster kullanıcısıyım. konu benim değil.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,211
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom