Neler Yeni

Laptop Önerisi Bütçemiz değişken.

willsiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
servet bektaş
Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Harita Mühendisiyim işim gereği ofiste ve arazide sıklıkla bilgisayara ihtiyaç duyduğum için tercihimiz laptop olmak zorunda. Yoğun olarak cad programları ve office uygulamaları kullanmaktayım. Bu doğrultuda raster veri işlerken veya çizim yaparken donma kasma ısınma yapmayacak gerçek anlamda hızını hissedebileceğim arazide iken ise pil konusunda uzun ömürlü sayılabilecek bir cihaza ihtiyacım var. Bütçe olarak maalesef ki bir workstation alacak gücümde yok. Bütçe konusuna gelecek olursak 7 8 bin bandını peşin alabilirim taksitlede ayda 1,5 ödeyerek 17 18bine çıkabilirim ki vade farkı buna dahil yani bütçemiz 7 ila 16 bin arasında kalacak. Bu bilgiler ışığında bütçeyi çok zorlamak mı mantıklı yoksa daha makul tutup uygun fiyatlı cihazlara mı yönelmek lazım sizden yardım istiyorum. Fikirleriniz ile birlikte cihaz önerilerinizi yapmayı unutmayınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,022
İsim
izoly çalışanı

Avolay

80+ Gold
Sana da iyi günler abi , öncelikle sizin ihtiyacınız olan şeyler güçlü işlemci ve RAM ayrıyeten soğutma.
Bütçeyi çok uçurmaya gerek yok bu yeterli olur. Pil ömrüne bakıp yazacağım ancak şarja takılı değilken laptoplar düzgün performans vermez.

willsiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
servet bektaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana da iyi günler abi , öncelikle sizin ihtiyacınız olan şeyler güçlü işlemci ve RAM ayrıyeten soğutma.
Bütçeyi çok uçurmaya gerek yok bu yeterli olur. Pil ömrüne bakıp yazacağım ancak şarja takılı değilken laptoplar düzgün performans vermez.
bilmediğim için soruyorum bu yeni nesil kartlarda max q ve max p arasında watt tan dolayı ciddi güç farkları oluşuyordu. bu modelin max p si var mı bu cihazlar bu şekilde mi hep?

Avolay

80+ Gold
bilmediğim için soruyorum bu yeni nesil kartlarda max q ve max p arasında watt tan dolayı ciddi güç farkları oluşuyordu. bu modelin max p si var mı bu cihazlar bu şekilde mi hep?
Her şekilde 1650 Ti'ı geçiyor şüpheniz olmasın

Avolay

80+ Gold
Türkiye içinde satılıyor yorumlardan ve yazılardan anlaşılan.
Ayrıca hızlı ve ücretsiz kargo için Amazon prime hesabı oluşturun ilk ay ücretsiz siparişi veirirken o hesaptan verin ödeme yapıldıktan hemen sonra iptal edin hesabı.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,478