Arkadaşlar en uygun fiyatlı 1650 ekran kartı bulunan laptop önerisi alabilirmiyim bu model sizce nasıl https://www.hepsiburada.com/acer-ga...09?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail
Link salarmisin kanka 3050 nin800 daha koy 3050li versiyonunu al. Yada ikinci elden 3050li laptop al. 1650 ye bu kadar para verilmez
12 nesil intel 3050 14300Link salarmisin kanka 3050 nin
Neden?Hocam bütçen bu kadar ise saygı duyarım ama acer alma derim.
Hocam etrafımda ki çoğu kişiden olumlu yorum almadım hem malzeme kalitesi hemde ısınma sorunundan kaynaklı.Neden?
Isınma problemi var,malzeme kalitesi ciddi anlamda yetersiz düz plastik gibi ve ekranda sızmalar varHocam bütçene belki uymaz ama bi düşün derim harika laptop
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam etrafımda ki çoğu kişiden olumlu yorum almadım hem malzeme kalitesi hemde ısınma sorunundan kaynaklı.
Laptop bende var hocam ısınma sorunu yok neredeyse kışın 75 i geçtiğini görmem oyun oynarken benim içinde 75 derece bence normal ve ekranda sızmalara benim cihazda rastlamadım evet ürünün yorumlarında bazı arkadaşlar var demiş ama bende yok.Isınma problemi var,malzeme kalitesi ciddi anlamda yetersiz düz plastik gibi ve ekranda sızmalar var
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu bütçeye 2.el bak derim 3050 16gb ram vs
anladım benimde arkadaşımda var o yüzden söyledim şikayetleri bunlar şans işi demek ki birazLaptop bende var hocam ısınma sorunu yok neredeyse kışın 75 i geçtiğini görmem oyun oynarken benim içinde 75 derece bence normal ve ekranda sızmalara benim cihazda rastlamadım evet ürünün yorumlarında bazı arkadaşlar var demiş ama bende yok.