Neler Yeni

Öneri Laptop onerisi (hangisi!!)

Abdlsmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdulsamed DURSUN
Laptop almayı düşünüyorum. Sizce 5500-7000 tl bandında fiyat performans olarak hangi laptobu almalıyım. Mühendislik için ve az da olsa oyun için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
emir mehmet demir
Öğrenci misin yoksa işin varmı ona göre tavsiyede bulunucam.

Emre Baş

80+ Gold
Gördüm bunu ancak bütçemi biraz aşıyor. Birde neden monster diye sorsam yani dezavantajı yok mu sence
bu fiyat bandında çoğu laptopta 9.nesil işlemciler ve 1650 ekran kartı bulunuyor bunda ise ekran kartı tarafında gtx1650ti var yani daha güncel ve güçlü dezavantaj göremiyorum

Abdlsmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdulsamed DURSUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu fiyat bandında çoğu laptopta 9.nesil işlemciler ve 1650 ekran kartı bulunuyor bunda ise ekran kartı tarafında gtx1650ti var yani daha güncel ve güçlü dezavantaj göremiyorum
Peki monster'ın önceki nesil laptopları hali hazırda verilen fiyatlarla alınması mantıklı mı yoksa fiyatları yüksek midir :unsure:

HasanAli

80+
Laptop almayı düşünüyorum. Sizce 5500-7000 tl bandında fiyat performans olarak hangi laptobu almalıyım. Mühendislik için ve az da olsa oyun için.

Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/acer-ni...bilir-bilgisayar-nh-q5bey-00a-p-HBV00000RVZEG
BUNU ÖNERİRİM

Abdlsmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdulsamed DURSUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
emir mehmet demir
Gördüm bunu ancak bütçemi biraz aşıyor. Birde neden monster diye sorsam yani dezavantajı yok mu sence
Avantajı ucuz olması dezavantajı kasasının dandik olması .Ryzen işlemcilerin 3. jenerasyonu laptoplarda başarısız .Acelen yok sa bekle derim yeni nesiller çıktı çıkıcak yenilere gücün yetsemede eskiler ucuzlar .Bütçe kısıtlı param önemli diyorsan monster böyle bir derdin yoksa hp acer hepsi boş çakıcaksın msi .En az i5 9. nesil olmasına dikkat et gtx 1650 bence boş 1050 ti al daha iyi .1050 ti 1060 gtx 1650 ti gibi bir kartın olmalı. Ekstra dan ekranın 120 hz olması seni oyunlarda keyiflendirir.

Abdlsmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdulsamed DURSUN
Avantajı ucuz olması dezavantajı kasasının dandik olması .Ryzen işlemcilerin 3. jenerasyonu laptoplarda başarısız .Acelen yok sa bekle derim yeni nesiller çıktı çıkıcak yenilere gücün yetsemede eskiler ucuzlar .Bütçe kısıtlı param önemli diyorsan monster böyle bir derdin yoksa hp acer hepsi boş çakıcaksın MSI .En az i5 9. nesil olmasına dikkat et gtx 1650 bence boş 1050 ti al daha iyi .1050 ti 1060 gtx 1650 ti gibi bir kartın olmalı. Ekstra dan ekranın 120 hz olması seni oyunlarda keyiflendirir.
Hem ryzen işlemciler hemde dolar kurunun aşağı inmesi için beklemek mantıklımı eğer dolar daha yukarı çıkarsa fiyatlar daha sıkıntılı noktalara gelmez mi sizce 🤔

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
emir mehmet demir
Hem ryzen işlemciler hemde dolar kurunun aşağı inmesi için beklemek mantıklımı eğer dolar daha yukarı çıkarsa fiyatlar daha sıkıntılı noktalara gelmez mi sizce 🤔
Ben 1 sene önce aldım aldığım özellikler 7500 e aldım 8000 falan ediyordu hala benim sistemin denkleri aynı paralara gidiyor yükselme yok.

Abdlsmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdulsamed DURSUN
Ben 1 sene önce aldım aldığım özellikler 7500 e aldım 8000 falan ediyordu hala benim sistemin denkleri aynı paralara gidiyor yükselme yok.
Yani sizce şuan alınabilir seviyelerde halen laptoplar öyle mi

Top Bottom