Öğrenciyim.Öğrenci misin yoksa işin varmı ona göre tavsiyede bulunucam.
Gördüm bunu ancak bütçemi biraz aşıyor. Birde neden monster diye sorsam yani dezavantajı yok mu sencehttps://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-7/ bakabilirsin gayet yeterli olacaktır
bu fiyat bandında çoğu laptopta 9.nesil işlemciler ve 1650 ekran kartı bulunuyor bunda ise ekran kartı tarafında gtx1650ti var yani daha güncel ve güçlü dezavantaj göremiyorumGördüm bunu ancak bütçemi biraz aşıyor. Birde neden monster diye sorsam yani dezavantajı yok mu sence
Peki monster'ın önceki nesil laptopları hali hazırda verilen fiyatlarla alınması mantıklı mı yoksa fiyatları yüksek midirbu fiyat bandında çoğu laptopta 9.nesil işlemciler ve 1650 ekran kartı bulunuyor bunda ise ekran kartı tarafında gtx1650ti var yani daha güncel ve güçlü dezavantaj göremiyorum
Laptop almayı düşünüyorum. Sizce 5500-7000 tl bandında fiyat performans olarak hangi laptobu almalıyım. Mühendislik için ve az da olsa oyun için.
https://www.hepsiburada.com/acer-ni...bilir-bilgisayar-nh-q5bey-00a-p-HBV00000RVZEGLaptop almayı düşünüyorum. Sizce 5500-7000 tl bandında fiyat performans olarak hangi laptobu almalıyım. Mühendislik için ve az da olsa oyun için.
Bütçemin çok üzerindeAcer Nitro Intel Core i5 9300H 16GB 512GB SSD GTX1660Ti Fiyatı
Acer Nitro Intel Core i5 9300H 16GB 512GB SSD GTX1660Ti en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.comMesaj otomatik birleştirildi:
https://www.hepsiburada.com/acer-ni...bilir-bilgisayar-nh-q5bey-00a-p-HBV00000RVZEG
BUNU ÖNERİRİM
Avantajı ucuz olması dezavantajı kasasının dandik olması .Ryzen işlemcilerin 3. jenerasyonu laptoplarda başarısız .Acelen yok sa bekle derim yeni nesiller çıktı çıkıcak yenilere gücün yetsemede eskiler ucuzlar .Bütçe kısıtlı param önemli diyorsan monster böyle bir derdin yoksa hp acer hepsi boş çakıcaksın msi .En az i5 9. nesil olmasına dikkat et gtx 1650 bence boş 1050 ti al daha iyi .1050 ti 1060 gtx 1650 ti gibi bir kartın olmalı. Ekstra dan ekranın 120 hz olması seni oyunlarda keyiflendirir.Gördüm bunu ancak bütçemi biraz aşıyor. Birde neden monster diye sorsam yani dezavantajı yok mu sence
Hem ryzen işlemciler hemde dolar kurunun aşağı inmesi için beklemek mantıklımı eğer dolar daha yukarı çıkarsa fiyatlar daha sıkıntılı noktalara gelmez mi sizceAvantajı ucuz olması dezavantajı kasasının dandik olması .Ryzen işlemcilerin 3. jenerasyonu laptoplarda başarısız .Acelen yok sa bekle derim yeni nesiller çıktı çıkıcak yenilere gücün yetsemede eskiler ucuzlar .Bütçe kısıtlı param önemli diyorsan monster böyle bir derdin yoksa hp acer hepsi boş çakıcaksın MSI .En az i5 9. nesil olmasına dikkat et gtx 1650 bence boş 1050 ti al daha iyi .1050 ti 1060 gtx 1650 ti gibi bir kartın olmalı. Ekstra dan ekranın 120 hz olması seni oyunlarda keyiflendirir.
Ben 1 sene önce aldım aldığım özellikler 7500 e aldım 8000 falan ediyordu hala benim sistemin denkleri aynı paralara gidiyor yükselme yok.Hem ryzen işlemciler hemde dolar kurunun aşağı inmesi için beklemek mantıklımı eğer dolar daha yukarı çıkarsa fiyatlar daha sıkıntılı noktalara gelmez mi sizce
Yani sizce şuan alınabilir seviyelerde halen laptoplar öyle miBen 1 sene önce aldım aldığım özellikler 7500 e aldım 8000 falan ediyordu hala benim sistemin denkleri aynı paralara gidiyor yükselme yok.