Neler Yeni

Laptop önerisi lazım 10000

Yargnas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yargnas
10000 lira civarında bir bilgisayar arıyorum donanımı iyi olsun ama bilgisayar baya kaliteli olsun rgb olmasına gerek yok yani bilgisayar baya sağlam olsun klavyesi felan bastırınca içine çökmesin ya da gövdesi metal olsun. işlemci olarakda 8 çekirdek olsun ekran kartı da iyi oyunlar oynamama yetsin ama benim için en önemlisi ilk sağlamlık ikincisi hız ona göre bir bilgisayar önerirseniz çok iyi olur.

mental bey

80+ Bronze

CPU
8 çekirdek, 16 sanal çekirdek.
12 Mb önbellek ve 7 nm.

Yargnas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yargnas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sağlam bir laptoba benzemiyor
birde ben valoran watchdog gibi oyunlar oynuyacağım ve blender gibi uygulamalarla uğraşacağım işlemcisi ve ekran kartı bunları kladırsın yeter işlemcisinin aşırı hızlı olmasına gerek yok ama bilgisayarda ısınma sorunu olmasın metal olsun ve preminyum havasını versin yani.

Yargnas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yargnas
gaming laptop olmasına gerek yok huawai matebook 14 gibi olsun ama ekran kartı ve işlemcisi daha iyi olsun ve işlemcisi 8 çekirdek olsun. Ama bilgisayar kaliteli olsun ve metal olursa iyi olur.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
gaming laptop olmasına gerek yok huawai matebook 14 gibi olsun ama ekran kartı ve işlemcisi daha iyi olsun ve işlemcisi 8 çekirdek olsun. Ama bilgisayar kaliteli olsun ve metal olursa iyi olur.
10K bütçe varken adam akıllı uzun ömürlü laptop alırım daha mantıklı bence. Kasa malzemesi alüminyum veya metal olsa gerek. Böyle bir indirim kaçırılmaz, normalde laptop 12.5-13.5K TL arası. İndirimle beraber 10700TL olmuştu ama burada daha da indirime girip 9800TL olmuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
10000 lira civarında bir bilgisayar arıyorum donanımı iyi olsun ama bilgisayar baya kaliteli olsun rgb olmasına gerek yok yani bilgisayar baya sağlam olsun klavyesi felan bastırınca içine çökmesin ya da gövdesi metal olsun. işlemci olarakda 8 çekirdek olsun ekran kartı da iyi oyunlar oynamama yetsin ama benim için en önemlisi ilk sağlamlık ikincisi hız ona göre bir bilgisayar önerirseniz çok iyi olur.

Kasasıyla kalitesiyle gayet güzel bir donanıma sahip olmasıyla işinizi görecektir. Ryzen 5 5600H modeli Ryzen 7 4800H modeline göre tekli çekirdek performansında daha iyidir.

Yargnas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yargnas
rx5500m mi rtx3050 mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de bu gösterdiğiniz bilgisayarlardan hangisi daha kaliteli

ShekerPare

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alp Eren
rx5500m mi rtx3050 mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de bu gösterdiğiniz bilgisayarlardan hangisi daha kaliteli
rtx 3050ti daha iyi bir ekran kartı ama r7 5800h avantajı var atıcağım laptopun

3050ti laptop işlemci fena sayılmaz

ilerde 3050ti laptopa 8gb ram eklemesi yaparsanız çok iyi olur hatta 16gb lık modeli varsa onu da alabilirsiniz

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,265
İsim
Mert Can Ergün
Top Bottom