Laptop önerisi lazım...

Yargnas

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
10000
Merhaba en kısa sürede bana bilgisayar önerisi lazım. 10000 lira bütçem var bilgisayarın çok hızlı olmasını istiyorum ve ekran kartının da iyi olmasını istiyorum ayrıca monster ve excalibur gibi kalitesiz markalar değilde dell gibi kaliteli markalardan tavsiye verirseniz çok iyi olur rtx olması benim açımdan daha iyi en kısa sürede yardım ederseniz sevinirim....

Hepsi toplama laptop yapıyor bu yüzden uyumsuzluk sorunları oluyo

Merhaba en kısa sürede bana bilgisayar önerisi lazım. 10000 lira bütçem var bilgisayarın çok hızlı olmasını istiyorum ve ekran kartının da iyi olmasını istiyorum ayrıca monster ve excalibur gibi kalitesiz markalar değilde dell gibi kaliteli markalardan tavsiye verirseniz çok iyi olur rtx olması benim açımdan daha iyi en kısa sürede yardım ederseniz sevinirim....
Monster a kalitesiz demek mantıksız olur giriş seviyesi kasaları yeterli olmayabilir fakat örnek olarak tulpar serisi o çok iyi dediğiniz dell den çok daha iyi iş çıkarır aklınızda bulunsun bu tarz markalara genelleme yapmak doğru değil

https://www.akakce.com/laptop-noteb...-15-6-full-hd-notebook-fiyati,1213958225.html
Bu laptop diğerlerinden daha iyi gözüktü gözüme monster ve excalibura para vermektense msi daha mantıklı geldi ram 8 takılmış 2x8 şeklinde yaparsanız çok daha performanslı olur. Bu benim önerim daha iyiside olabilir tabii ki. Amazonda 10k fiyatında normalde 12k civarında fiyatı
RTX 3050 de çok zayıf be 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu iyiymiş. Bu alınabilir.

Geri