Neler Yeni

Öneri Laptop Önerisi Oyun-Mimarlık

Woobzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan
Bütçe
10000

İyi akşamlar arkadaşlar. Hem mimarlık öğrencisi için hem de oyun oynamak için yukarıdaki bilgisayarları araştırdım. Bütçem HP Pavilionu zorlayacak şekilde. Linklediğim ürünlerin bilginiz doğrultusunda + ve - yanlarını paylaşırsanız sevinirim. Pek anladığım bi konu olmadığı için sizlere sormak istedim.
Ek olarak öneriniz varsa onlarıda paylaşabilirsiniz.

Woobzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HP'yi alın.
İşlemcisi çok güçlü.
1TB SSD'si var.
1660 Ti ekran kartı var.
16GB RAM'i var.
O paraya rakipsiz
Peki işlemcisi i7 10750H a göre nasıldır render vs. için?
Mesaj otomatik birleştirildi:

11bin liralık laptop koymuşşunuz seçeneklere.
Bütçe 1500tl daha artabilirse
https://www.akakce.com/laptop-noteb...m-15-6-full-hd-notebook-fiyati,949753196.html
önerim fakat 3ü arasında seçim yapacak olursam 1660Ti olan hp'yi seçerdim.
Beklersem belki ama çok bekleme taraftarı olmadığım için bin lira bulabilirim diye düşünüyorum. Yine de teşekkürler.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beklersem belki ama çok bekleme taraftarı olmadığım için bin lira bulabilirim diye düşünüyorum. Yine de teşekkürler.
bekleyin bence. 5600M mobil 2060 ile rakip. 1660ti yerine bir 2060ınız var gibi düşünün yani.

Tre-x

80+ Silver
mimarlık veya mühendislik öğrenci iseniz güncel bir i7 intel işlemci veya ryzen 7 min 4. nesil bir işlemci almanızı tavsiye ederim
onlar içinde hp alınabilir işlemci olarak asustan kat kat iyi
şöyle bir önyargı var hp lerin soğutması kötü ama öyle değil yani yeni modellerini soğutması çok güzel sizin alacağınız laptop yeni nesil olduğu için soğutması gayet güzel
depolama olarak önde
ekran kartı daha iyi vb.
iyi forumlar :)

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Render'da çoklu çekirdekte 10750H'dan yaklaşık 2 kat daha iyi performans veriyor 4800H.

Bunun nedeni 4800H'ın 8 core 16 thread, 10750H'ın 4 core 8 thread olmasından kaynaklanıyor.

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
Ne zamana ihtiyacın var

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,921
İsim
Okan Aslantaș

İyi akşamlar arkadaşlar. Hem mimarlık öğrencisi için hem de oyun oynamak için yukarıdaki bilgisayarları araştırdım. Bütçem HP Pavilionu zorlayacak şekilde. Linklediğim ürünlerin bilginiz doğrultusunda + ve - yanlarını paylaşırsanız sevinirim. Pek anladığım bi konu olmadığı için sizlere sormak istedim.
Ek olarak öneriniz varsa onlarıda paylaşabilirsiniz.
Eger butceniz tam 10 binse yani asamam derseniz keisnlikle bunu alin https://www.incehesap.com/hp-pavili...BEo6Dm1Y4aLpmni3akkl_MGmBrHuqHlRoC1AAQAvD_BwE
Ilk attiginiz hpnin islemcisinin biraz dusurulmus hali

Woobzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan
mimarlık veya mühendislik öğrenci iseniz güncel bir i7 intel işlemci veya ryzen 7 min 4. nesil bir işlemci almanızı tavsiye ederim
onlar içinde hp alınabilir işlemci olarak asustan kat kat iyi
şöyle bir önyargı var hp lerin soğutması kötü ama öyle değil yani yeni modellerini soğutması çok güzel sizin alacağınız laptop yeni nesil olduğu için soğutması gayet güzel
depolama olarak önde
ekran kartı daha iyi vb.
iyi forumlar :)
Teşkkürler

Top Bottom