Neler Yeni

Laptop önerisi ve laptop satın almada tavsiyeler

16Pro16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
İsmail
en fazla 38K ya kadar bütçem var.

Bu laptoplar arasında performansı en iyi olanı hangisidir?
ve lenovo legion 5 te pc + abs materyali kullanılmış gövdede kalitelimidir uzun vadede. Ve hp lerde ve lenovo IP gamingte plastik kullanılmış gövdede iyi midir? uzun vadede.
Bir de menteşeleri iyi midir? bu laptopların.
Not:İnternetten satın alamayacağım.
Bir de satın almadan önce mağazalarda laptoplarda bakmam gereken önemli yerler varmı.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Hocam çok pahalı bunlar paranıza yazık. 3070/ti-4060lı güncel cihazlar alabilirsiniz bu fiyatlara

16Pro16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çok pahalı bunlar paranıza yazık. 3070/ti-4060lı güncel cihazlar alabilirsiniz bu fiyatlara
Mağazadan alınabilecek biliyormusun hocam varmı bu ekran kartı modellerinden 38 K ya kadar. Ailem internetten satın almaya sıcak bakmıyorlar.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol

Bu ikisi dışında mantıklı bir cihaz göremedim. Kalan paraya m2ssd, mouse, klavye , kulaklık, monitör bak. En iyi bu şekilde değerlendirebilirsin. Yine de aileni ikna etmeye çalış dostum

16Pro16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu ikisi dışında mantıklı bir cihaz göremedim. Kalan paraya m2ssd, mouse, klavye , kulaklık, monitör bak. En iyi bu şekilde değerlendirebilirsin. Yine de aileni ikna etmeye çalış dostum
tam bütçe sınırında bu 3070i buldum. bunun dışında da 38K dan üstü.
Bir de 27K ya https://www.hepsiburada.com/gigabyt...r-p-HBCV00003YEYQW?url_src=and-product-detail
bunu buldum internette fakat kasasından şüpheliyim ve 4060 75watt mış yorumlara baktığımda.
İnternetten almaya ikna edebilirsem lenovo mantıklı geliyor fakat kasası pc+abs bu malzeme nasıl bilmiyorum.
Gövde malzemelerine (1 Tb ssd olursa daha iyi) kardeşimle ortak kullanacağım için bakıyorum full plastik olursa uzun vadede 2 kişi kullanacağımız için sıcak bakmıyorum. pc + abs daha mı dayanıklı hocam plastiğe göre ve metal alaşımmı

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
tam bütçe sınırında bu 3070i buldum. bunun dışında da 38K dan üstü.
Bir de 27K ya https://www.hepsiburada.com/gigabyt...r-p-HBCV00003YEYQW?url_src=and-product-detail
bunu buldum internette fakat kasasından şüpheliyim ve 4060 75watt mış yorumlara baktığımda.
İnternetten almaya ikna edebilirsem lenovo mantıklı geliyor fakat kasası pc+abs bu malzeme nasıl bilmiyorum.
Gövde malzemelerine (1 Tb ssd olursa daha iyi) kardeşimle ortak kullanacağım için bakıyorum full plastik olursa uzun vadede 2 kişi kullanacağımız için sıcak bakmıyorum. pc + abs daha mı dayanıklı hocam plastiğe göre ve metal alaşımmı
Legionu da teknosa satmıyor. Almak istersen yine internetten alacaksın.

mertaydn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mert Aydın

kasser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8