monitör almak gibi saçmalık yerine git sistem diz hocam o paraya daha iyi15.000-20.000 TL arası bir bütçe ile alabileceğim en iyi fiyat performans oyun laptopu arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Ekranın hz'i düşük olması problem değil monitör alacağım onun için.
Bunun söyleneceğini biliyordum o yüzden açıklık getireyim. Bir yerde sabit kalabilsem evet masaüstü aşırı mantıklı. Ama ben laptopu hem yurdumda kullanmak, hem de eve geldiğimde de oyun oynamak için monitor alacağım.monitör almak gibi saçmalık yerine git sistem diz hocam o paraya daha iyi
Seni zeki seni. Adam nasıl düşünememiş bunu yamonitör almak gibi saçmalık yerine git sistem diz hocam o paraya daha iyi
Şunu yazanlar forumdan banlansın yettimonitör almak gibi saçmalık yerine git sistem diz hocam o paraya daha iyi
sıkıntın mı var hacı laptop alıp sorna monıtor almak mantıklımı az beynini kullanŞunu yazanlar forumdan banlansın yetti
ağzına vururum boş yapma düşünse böyle saçma konu açmazdı heraldeSeni zeki seni. Adam nasıl düşünememiş bunu ya
Yav adam yurta götürücem diyor yurttttt. Üniversite öğrencisi alooo.sıkıntın mı var hacı laptop alıp sorna monıtor almak mantıklımı az beynini kullan
başta yazmamış görsem ona göre derdim ztnYav adam yurta götürücem diyor yurttttt. Üniversite öğrencisi alooo.