Laptop önerisi yazılım için

Emir_Zen

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
30
Şubat ayına doğru yeni bı laptop almayı düşünüyorum. Özellikleri yazılım ve oyun odaklı, fiyatının hakkını veren bı laptop önerisinde bulunur musunuz? Bütçe şimdilik 30k ama şubata kadar artabilir. Şimdiden teşekkürler.

İşlemci ağırlıklımı yoksa ekran kartı ağırlıklımı istiyorsunuz?

İkiside ortalama olabilir. Hangisine daha çok yük biner bilmiyorum

Şubat ayına doğru yeni bı laptop almayı düşünüyorum. Özellikleri yazılım ve oyun odaklı, fiyatının hakkını veren bı laptop önerisinde bulunur musunuz? Bütçe şimdilik 30k ama şubata kadar artabilir. Şimdiden teşekkürler.
eğer şubatta alıcaksan şimdiden fikir sahibi olsan bile fiyatlar uçar ya elini çabuk e-tut veya o zaman daha fazla bütçe ile al

eğer şubatta alıcaksan şimdiden fikir sahibi olsan bile fiyatlar uçar ya elini çabuk e-tut veya o zaman daha fazla bütçe ile al
Şubatta alınmaz zaten. Mart Nisan gibi RTX 5000 serili laptoplar çıkar.

Aktif olarak yazılım için kullanabilecegim ara sıra oyun için

Şubat ayına doğru gelmen senin için çok daha yararlı olur, şu zamanlarda bu bütçede 4050-4060 zorlarken Şubatta belki yanından bile geçemeyeceğiz.

Bu konuyu tam laptobu alacağınız zaman açmanız lazım. O zamana kadar neler olur neler.

Geri