- Bütçe
- 30
Şubat ayına doğru yeni bı laptop almayı düşünüyorum. Özellikleri yazılım ve oyun odaklı, fiyatının hakkını veren bı laptop önerisinde bulunur musunuz? Bütçe şimdilik 30k ama şubata kadar artabilir. Şimdiden teşekkürler.
Battery draining oluyor. Adaptör yetmiyor.İkiside ortalama olabilir. Hangisine daha çok yük biner bilmiyorum
eğer şubatta alıcaksan şimdiden fikir sahibi olsan bile fiyatlar uçar ya elini çabuk e-tut veya o zaman daha fazla bütçe ile alŞubat ayına doğru yeni bı laptop almayı düşünüyorum. Özellikleri yazılım ve oyun odaklı, fiyatının hakkını veren bı laptop önerisinde bulunur musunuz? Bütçe şimdilik 30k ama şubata kadar artabilir. Şimdiden teşekkürler.
Şubatta alınmaz zaten. Mart Nisan gibi RTX 5000 serili laptoplar çıkar.eğer şubatta alıcaksan şimdiden fikir sahibi olsan bile fiyatlar uçar ya elini çabuk e-tut veya o zaman daha fazla bütçe ile al
yazılım diyor işlemci olucak kralİşlemci ağırlıklımı yoksa ekran kartı ağırlıklımı istiyorsunuz?
"Yazılım ve oyun odaklı" için istiyor konu sahibi.yazılım diyor işlemci olucak kral
Şubat ayına doğru gelmen senin için çok daha yararlı olur, şu zamanlarda bu bütçede 4050-4060 zorlarken Şubatta belki yanından bile geçemeyeceğiz.Şubat ayına doğru yeni bı laptop almayı düşünüyorum. Özellikleri yazılım ve oyun odaklı, fiyatının hakkını veren bı laptop önerisinde bulunur musunuz? Bütçe şimdilik 30k ama şubata kadar artabilir. Şimdiden teşekkürler.
Aynı şeyi babama söylüyorum şubattan önce almam diyorŞubat ayına doğru gelmen senin için çok daha yararlı olur, şu zamanlarda bu bütçede 4050-4060 zorlarken Şubatta belki yanından bile geçemeyeceğiz.
O zaman Şubatta bakalım daha yararlı olur, şu an attığım ürün şubatta 40k olacak alamayacaksınız o yüzden bir şey önermemizin pek anlamı yokAynı şeyi babama söylüyorum şubattan önce almam diyor