Neler Yeni

Laptop Parça Değiştirme

Cerit21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Cerit
Bütçe
760
Merhaba, başlıkta yazdığı gibi laptop çok eski ve ben bunu birazda olsa değiştirmek istiyorum. modeli hp compaq6610 2006 yılında babam almış. yeni bilgisayar yıllardır söylesemde almıyor. 11. sınıfım diyorum hala almıyor. ben bu bilgisayarın parçalarını nasıl değiştiririm abi? bütün param 760 tl. lütfen bana yardımcı olur musun hangi parçaları değiştirebilirim kötü bir bilgisayar dışarıda çalışmamada izin vermiyorlar immun sistemi bozukluğu ve astım var diye :( 760 tl ile ne dersen almaya hazırım abi ben bilgisayardan senin kadar anlamadığım belli rami 2 çarpı 256 birini çıkarıp 1 gb takmak istiyorum birde yazılımını rami arttırdıktan sonra windows7 yapacağım başka ne gibi değişiklikler yapılabilir abi? @Abdullah Hacıgül

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Merhaba, başlıkta yazdığı gibi laptop çok eski ve ben bunu birazda olsa değiştirmek istiyorum. modeli hp compaq6610 2006 yılında babam almış. yeni bilgisayar yıllardır söylesemde almıyor. 11. sınıfım diyorum hala almıyor. ben bu bilgisayarın parçalarını nasıl değiştiririm abi? bütün param 760 TL. lütfen bana yardımcı olur musun hangi parçaları değiştirebilirim kötü bir bilgisayar dışarıda çalışmamada izin vermiyorlar immun sistemi bozukluğu ve astım var diye :( 760 TL ile ne dersen almaya hazırım abi ben bilgisayardan senin kadar anlamadığım belli rami 2 çarpı 256 birini çıkarıp 1 gb takmak istiyorum birde yazılımını rami arttırdıktan sonra windows7 yapacağım başka ne gibi değişiklikler yapılabilir abi? @Abdullah Hacıgül
Laptoplarda işlemci ve ekran kartı değişimi mümkün değil.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Merhaba, başlıkta yazdığı gibi laptop çok eski ve ben bunu birazda olsa değiştirmek istiyorum. modeli hp compaq6610 2006 yılında babam almış. yeni bilgisayar yıllardır söylesemde almıyor. 11. sınıfım diyorum hala almıyor. ben bu bilgisayarın parçalarını nasıl değiştiririm abi? bütün param 760 TL. lütfen bana yardımcı olur musun hangi parçaları değiştirebilirim kötü bir bilgisayar dışarıda çalışmamada izin vermiyorlar immun sistemi bozukluğu ve astım var diye :( 760 TL ile ne dersen almaya hazırım abi ben bilgisayardan senin kadar anlamadığım belli rami 2 çarpı 256 birini çıkarıp 1 gb takmak istiyorum birde yazılımını rami arttırdıktan sonra windows7 yapacağım başka ne gibi değişiklikler yapılabilir abi? @Abdullah Hacıgül
knk öncelikle ssd takabilirsin destekliyor ise ve yine destekliyor ise ram i 8gb yapabilirsin

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Cerit21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Cerit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk öncelikle ssd takabilirsin destekliyor ise ve yine destekliyor ise ram i 8gb yapabilirsin
SSD desteklemiyor randevu maksimum 1 gigabyte artı kendi Rami olan 256 MB destekliyor :/ :(

Top Bottom