Neler Yeni

Yardım Laptop performans düşüklüğü

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa
Asus k555ub lapobum yaklasik 3 4 senedir benimle beraber. Universite sinavim oldugu icin bilgisayarı 5 6 ay gibi bi zaman icinde hic acmadim. Sonra actigimda ise oyunlarda asiri derecede performans dusuklugu gordum ve bunu yaklasik 1 senedir halledemiyorum ekran karti guncellemerinden ram kontrollerine herseyi yaptim fakat 70 80 fps aldigim oyunda artik 40 50 civarlarina kadar düşüş yasıyorum bilen arkadaşlar yardimci olursa cok ama cok sevinirim simdiden tesekkurler

Emre Baş

80+ Gold
temizlik yap ve macun yenilemeye çalış

Evliya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre
Asus k555ub lapobum yaklasik 3 4 senedir benimle beraber. Universite sinavim oldugu icin bilgisayarı 5 6 ay gibi bi zaman icinde hic acmadim. Sonra actigimda ise oyunlarda asiri derecede performans dusuklugu gordum ve bunu yaklasik 1 senedir halledemiyorum ekran karti guncellemerinden ram kontrollerine herseyi yaptim fakat 70 80 fps aldigim oyunda artik 40 50 civarlarina kadar düşüş yasıyorum bilen arkadaşlar yardimci olursa cok ama cok sevinirim simdiden tesekkurler

Aga valla bu konuyu açmak için kaydoldum foruma aynı şekil bende bu sorunu yaşıyorum bi format atsaammı diye soracaktım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ram kullanımı %75 90 95 den aşağı düşmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
formatlık durum yok bence cunku ben bızzat kendım attım denemedıgım tek şey termal macun yenılemek ve kasayı temızlemek kaldı onları deneyecegım bakalım

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Oyunlar zamanla güncelleme alır ve bu güncellemeler grafik iyileştirmeleri olabilir. Bilgisayarın yeni güncellemeler için yetersiz kalıyordur. Bide bu 5-6 ay dan sonra hiç ekran kartı güncellemesi yaptın mı? Ve güncelleme yapmadan önce unlost vb. videoları izleyip ekran kartı grafik ayarlarını düşürdün mü? Eğer grafik performans arttırmak için grafik düşürmeleri yaptıysan güncellemden sonra hepsi sıfırlanacaktır. Eski ekran kartı ayarlarını yeniden yapıp deneyebilirsin. :D (y)

Top Bottom