Yardım Laptop ping sorunu yardım edebilirmisiniz?

Reaksiyon skoru
21
Merhaba arkadaşlar kullandığım cihaz HP Pavilion Gaming Laptop 15-ec2036nt yani kötü bi laptop değil 1650 ekran kartı var işlemciside iyi tek oynadığım oyun rainbow six siege yani pingim sürekli yüksek olmasada 50 60 lardayken bile bi drop girme karşımdaki adamın takılması felan oluyo yeni internete geçtik 50mb Vodafone ama yok aynı dns sunucu değiştirdim fayda etmedi yardım edebilirmisiniz rica etsem

Merhaba arkadaşlar kullandığım cihaz HP Pavilion Gaming Laptop 15-ec2036nt yani kötü bi laptop değil 1650 ekran kartı var işlemciside iyi tek oynadığım oyun rainbow six siege yani pingim sürekli yüksek olmasada 50 60 lardayken bile bi drop girme karşımdaki adamın takılması felan oluyo yeni internete geçtik 50mb Vodafone ama yok aynı dns sunucu değiştirdim fayda etmedi yardım edebilirmisiniz rica etsem
Perforamns ayarip yaptinizmi? Fpslerinize baktinizmi? Sicaklik?

Fps degerlerinize sicakliklariniza baktinizmi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İslemci mi? Hocam bu biraz zor. Hatta imkansız
İşlemci 59 ekran kartı 55 felan

Fps degerlerinize sicakliklariniza baktinizmi?

İslemci mi? Hocam bu biraz zor. Hatta imkansız
İşlemci 59 ekran kartı 55 felan

Yani en fazla 2 saat kullanıyorum günde maksimum 2 buçuk saat laptop yeni zaten
Onu kastetmedim ekran karti ve islemci kullanimi? Belki bios guncel olmayabilir ben monsterda yasamistim.

Sormadim ama driver kurdugunuzu umuyorum

Onu kastetmedim ekran karti ve islemci kullanimi? Belki bios guncel olmayabilir ben monsterda yasamistim.

Biosda güncel

Ne driverı

Alakali mi bilmem ama pc de internet ayarlari var internetten bakabilirsin onlari yap

Evet onlarda kurulu

Nasıl yani ?
Alakali mi bilmem ama qos paket zamanlayicisi bilmem ne falan var nerden giriliyodu hatirlamiyom 1.5 yildir pc m yok onlari 0 a falan cek internetten internet hizlandirma mi o tarz seyler yaz bulabilirsin az ugraş ile

Geri