Neler Yeni

Laptop ram eklemek fark yaratırmı?

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Arkadaşlar selam ben şu an rtx 2060 lı i5 9 nesilli acer bitro an515-54 modelini kullanıyorum içerisinde 256 gb ssd birde 1 tb ram bazı oyunlarda warzone flight simulator 2020 de pc kasıyor bu bilgisayarda 8 gb ram olmasından kaynaklanıyor olabilirmi 2 inci sorum bu ürün yurtdışından alınma ram taktırırsam garantisi biter sanırım sizce ram taktırmaya ve garantiyi bitirmek değermi bu pc de kronik bir sıkıntı var garantiye gerek olan bir durum?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar selam ben şu an rtx 2060 lı i5 9 nesilli acer bitro an515-54 modelini kullanıyorum içerisinde 256 gb ssd birde 1 tb ram bazı oyunlarda warzone flight simulator 2020 de pc kasıyor bu bilgisayarda 8 gb ram olmasından kaynaklanıyor olabilirmi 2 inci sorum bu ürün yurtdışından alınma ram taktırırsam garantisi biter sanırım sizce ram taktırmaya ve garantiyi bitirmek değermi bu pc de kronik bir sıkıntı var garantiye gerek olan bir durum?
son cümleyi yanlış yazmışım demek istediğim bu pc de garantiye gerek olan bir durum varmıdır? kronik bir sorunu falan varmı?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,591
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
o.O2
Ram eklemek performansı arttırır bence tak. Garanti konusunda bilgim yok.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Ram eklerseniz tabii ki büyük performans artışı olur. Diğer sorularınız hakkında bilgim yok.

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
t
o.O2

Ram eklemek performansı arttırır bence tak. Garanti konusunda bilgim yok.1
1tb hdd pardon dersteyimde hızlı hızlı yazmam gerekiyor ç

Ram eklerseniz tabii ki büyük performans artışı olur. Diğer sorularınız hakkında bilgim yok.
kasma falan azalırmı ram eklersem birde oyun larda loading hızını falan artırırmı ram?

RTX9999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mehmet Kerem Çidem

son cümleyi yanlış yazmışım demek istediğim bu pc de garantiye gerek olan bir durum varmıdır? kronik bir sorunu falan varmı?
Performans artışı olur.

omerb.gzck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Burak GÖZÜAÇIK
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, sistem tavsiyesi
Instagram
omerb.gzck
Steam
omer_gzck
performans artar ama eğer garanti gidiyorsa bence yapma sabret lazım olur o garanti bi gün

Techno08

80+ Gold
Amd tabanlı ise sistem çok fark ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,625
Üyeler
168,469
Son üye
metehan5851