timury
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 502
- İsim
- timur yalçın
Arkadaşlar selam ben şu an rtx 2060 lı i5 9 nesilli acer bitro an515-54 modelini kullanıyorum içerisinde 256 gb ssd birde 1 tb ram bazı oyunlarda warzone flight simulator 2020 de pc kasıyor bu bilgisayarda 8 gb ram olmasından kaynaklanıyor olabilirmi 2 inci sorum bu ürün yurtdışından alınma ram taktırırsam garantisi biter sanırım sizce ram taktırmaya ve garantiyi bitirmek değermi bu pc de kronik bir sıkıntı var garantiye gerek olan bir durum?
Mesaj otomatik birleştirildi:
son cümleyi yanlış yazmışım demek istediğim bu pc de garantiye gerek olan bir durum varmıdır? kronik bir sorunu falan varmı?Arkadaşlar selam ben şu an rtx 2060 lı i5 9 nesilli acer bitro an515-54 modelini kullanıyorum içerisinde 256 gb ssd birde 1 tb ram bazı oyunlarda warzone flight simulator 2020 de pc kasıyor bu bilgisayarda 8 gb ram olmasından kaynaklanıyor olabilirmi 2 inci sorum bu ürün yurtdışından alınma ram taktırırsam garantisi biter sanırım sizce ram taktırmaya ve garantiyi bitirmek değermi bu pc de kronik bir sıkıntı var garantiye gerek olan bir durum?