Neler Yeni

Yardım Laptop ram upgrade sonrası ekran kartının gitmesi

Klayjre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Umut
Lenovo legion Y530 aldım rami tek 16gbdı aynı marka model ramden alıp 16x2 32gb yaptım ancak takıp çalıştırdığımda harici olan gtx 1060 6gb ekran kartını görmüyor sadece dahili hdu 630 olan görünüyor. ne yapmam gerekli ?

Lenovo legion Y530 aldım rami tek 16gbdı aynı marka model ramden alıp 16x2 32gb yaptım ancak takıp çalıştırdığımda harici olan gtx 1060 6gb ekran kartını görmüyor sadece dahili hdu 630 olan görünüyor. ne yapmam gerekli ?
masaüstüden sağ tık yap,nvıdıa denetım masasına gir ,physx yapılandırmasına tıkla,physx işlemcisi seçten 1060ı seç

Klayjre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
masaüstüden sağ tık yap,nvıdıa denetım masasına gir ,physx yapılandırmasına tıkla,physx işlemcisi seçten 1060ı seç
masa üstüne sağ tık yaptığımda nvida denetim masası yok, aygıt yöneticisinde ekran kartı görünmüyor dxdiagda da görünmüyor sanki laptoptan sökmüşüm gibi şu an

ekran kartı gömülü zaten anakart ve üzerinde demir plaka var pek öyle bir şansı yok gibi ve rami takıp kapattım hiçbir şeyle oynamadım
@Aykut D. belki yardımı dokunur etiketliyim ben ,anlamadım sorunun sebebini
Mesaj otomatik birleştirildi:

masa üstüne sağ tık yaptığımda nvida denetim masası yok, aygıt yöneticisinde ekran kartı görünmüyor dxdiagda da görünmüyor sanki laptoptan sökmüşüm gibi şu an
şu videoya bak denetim masası geri gelirse yazarsın @Klayjre

@Aykut D. belki yardımı dokunur etiketliyim ben ,anlamadım sorunun sebebini

şu videoya bak denetim masası geri gelirse yazarsın @Klayjre
hocam halletinmi sorunu acaba @Klayjre

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar