Mehmet746c
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
evet ama burdaki çentik denk gelmiyor180 derece çevirmeyi denediniz mi![]()
ram böyle eğimli iken arkasından biraz basıtırp pinleri tam oturtun sonrasında tuttuğunuz yerden anakarta doğru basarsanız yakalar çentiğievet ama burdaki çentik denk gelmiyor
kestim zaten hocamPilin bağlantısını kesmeyi unutma yoksa kısa devre yaparsın.
ram böyle eğimli iken arkasından biraz basıtırp pinleri tam oturtun sonrasında tuttuğunuz yerden anakarta doğru basarsanız yakalar çentiği
attığınız fotoğrafta ram daha sokete girmemiş gibi görünüyor
daha fazla gitmiyorkestim zaten hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şu fotodaki tutuş yönün doğru rami yerleştirdiğin yere karşıdan bir bak onun ağız boşluğu var o boşluğun arasına ramin bakır ucunu sokucan kıstırcan oraya tam karşıdan ittir otururkestim zaten hocam
daha fazla gitmiyor
benim hp ve asus laptopların hiç birinde 45 derece ile takmadım öyle bişey yok, rami kırarsın 45 derece ne demek45 derece kadar eğimli iken takınca itiliyor yuva ile aynı hizada iken itilmiyor.
Benim taktığım laptoplarda m2 ssdlerde dediğim gibi öyleydi hocam doğrudur. Bu arada elimde 7-8 laptop geçti hepsinin içi ile de uğraştım hali hazırda elimde de 4 tane var 1i hariç hepsi eski de olsa hepsinin aynı şekilde takılıyor. yani şaşılacak bir şey yok.şu fotodaki tutuş yönün doğru rami yerleştirdiğin yere karşıdan bir bak onun ağız boşluğu var o boşluğun arasına ramin bakır ucunu sokucan kıstırcan oraya tam karşıdan ittir oturur
benim hp ve asus laptopların hiç birinde 45 derece ile takmadım öyle bişey yok, rami kırarsın 45 derece ne demek
tam karşıdan 5-10 derece max
şu fotodaki tutuş yönün doğru rami yerleştirdiğin yere karşıdan bir bak onun ağız boşluğu var o boşluğun arasına ramin bakır ucunu sokucan kıstırcan oraya tam karşıdan ittir oturur
benim hp ve asus laptopların hiç birinde 45 derece ile takmadım öyle bişey yok, rami kırarsın 45 derece ne demek
tam karşıdan 5-10 derece max
Biraz daha yukarı kaldırıp bastırabilirsin. Tabii abartmadan.
dostlar teşekkürler ilk defa yaptığım için acemelik oldu biraz, taktım ve pcyi başlattım. her şey sorunsuz ram gözüküyor.45 derece kadar eğimli iken takınca itiliyor yuva ile aynı hizada iken itilmiyor.
Güle güle kullan.dostlar teşekkürler ilk defa yaptığım için acemelik oldu biraz, taktım ve pcyi başlattım. her şey sorunsuz ram gözüküyor.