Neler Yeni

Laptop Ramleri Değiştirme

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
@Rambo_87 kralım biliyorsun şuan laptop kullanıyorum ve 4 gb ramim var. Bizim evde 1 tane daha laptop var onda 4x2 8 gb ram var. Ben kendi laptopumdaki rami çıkartıp o ikisini takacağım çalışır mı sistem? Ram frekansları fln aynı diye biliyorum sadece farklı pcye takılacak.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,366
İsim
Kaan
Bizim evde 2 tane HP markalı laptop var ama birisi çalışmıyor. Şuan benim kullandığımda 4 gb ram var diğerinde yani bozuk olanda 8 gb ram var. Acaba o bozuk laptoptaki ramleri bu bilgisayara takabilir miyim?
takabilirsin ama çalışmayabilir ve bazen bios falan ramleri görmüyor bilgisayarı sıfırlaman gerekebiliryor

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
@Rambo_87 kralım biliyorsun şuan laptop kullanıyorum ve 4 gb ramim var. Bizim evde 1 tane daha laptop var onda 4x2 8 gb ram var. Ben kendi laptopumdaki rami çıkartıp o ikisini takacağım çalışır mı sistem? Ram frekansları fln aynı diye biliyorum sadece farklı pcye takılacak.
Hersey ayniysa. Olur elbet kral

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
takabilirsin ama çalışmayabilir ve bazen bios falan ramleri görmüyor bilgisayarı sıfırlaman gerekebiliryor
Laptoptan böyle bir hdd çıkardım yeni alacağım masaüstü pcye takabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hersey ayniysa. Olur elbet kral
Kral şöyle 2x4 değilde 1x8 miş o laptoptaki ram şimdi çıkarttım acaba kendi bilgisayarımdaki 4 gb yi söküp o 8 gb yi taksam mı diye düşünüyorum ama annemgilin iş pcsi olduğu için beni dövmelerinden korkuyorum.

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.5 MB · Hit: 23

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,366
İsim
Kaan
Laptoptan böyle bir HDD çıkardım yeni alacağım masaüstü pcye takabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kral şöyle 2x4 değilde 1x8 miş o laptoptaki ram şimdi çıkarttım acaba kendi bilgisayarımdaki 4 gb yi söküp o 8 gb yi taksam mı diye düşünüyorum ama annemgilin iş pcsi olduğu için beni dövmelerinden korkuyorum.
takabilirsin diye düşünüyorum ama laptopun donanımları çok yüksek değilse ram eklemek boşa para harcamak ben ekledim belki valorantı 60fps oynarım diye ama nafile

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
takabilirsin diye düşünüyorum ama laptopun donanımları çok yüksek değilse ram eklemek boşa para harcamak ben ekledim belki valorantı 60fps oynarım diye ama nafile
Bende onun için ekliyordum eklemeyeceğim satacağım ya. 100 TL'ye fln.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,656
Üyeler
161,728
Son üye
ali...61
Top Bottom