bişey olmaz benimki full jarjdaLaptop'ta oyun oynarken şarja takmazsanız çok performans kaybı oluyor. Ama şarja takarsanız da adaptör çok ısınıyor. Adaptörü soğutmanın bir yolu var mı? Adaptör çok ısınsa bişey olur mu?
Ama benimki gerçek laptop'u aldığımda verilen adaptör değil. O bozuldu bilgisayarcı'dan yenisini aldık özellik olarak aynı ama çakma yani. Patlar falan bişey olur diye korkuyorum. Önceden oldu çünkü kıvılcım çıktı adaptörden.bişey olmaz benimki full jarjda
Elimi yakacak kadar ısınıyor 1 saat oyun oynama sonunda. Teknik servise nereye göndereceğim ki gerçek değil. Bilgisayarcıya götürebilirim sadece.elini yakacak kadar ısınıyorsa teknik servise yolla. elini hafif yakması gerkeiyor 4-5 saat bir sarj sonunda.
knk sıkıntı ozaman orjinal bulmaya çalış anakartı yakarsınAma benimki gerçek laptop'u aldığımda verilen adaptör değil. O bozuldu bilgisayarcı'dan yenisini aldık özellik olarak aynı ama çakma yani. Patlar falan bişey olur diye korkuyorum. Önceden oldu çünkü kıvılcım çıktı adaptörden.
2015 de aldım 2017'den beri çakma kullanıyorum. Bi araştırayım gerçekten çok kafama takılıyor oyun oynarken.knk sıkıntı ozaman orjinal bulmaya çalış anakartı yakarsın
sıkıntı var o zaman. Kullanma onu. Laptop üreticisiden orjinal bir adabtör al. çakmalar sıkıntılı.Elimi yakacak kadar ısınıyor 1 saat oyun oynama sonunda. Teknik servise nereye göndereceğim ki gerçek değil. Bilgisayarcıya götürebilirim sadece.
sıkıntı var o zaman. Kullanma onu. Laptop üreticisiden orjinal bir adabtör al. çakmalar sıkıntılı.
orjinal bir adaptor 60-70 olmaz. en az 150 olur genelde.G510 adaptör yazınca bunlar çıkıyor ama gerçek mi nerden anlayacağım?Adaptör & Şarj Cihazı Modelleri ve Fiyatları - n11.com
Adaptör & Şarj Cihazı ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Adaptör & Şarj Cihazı modelleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Resimleri doğru ama gerçek mi?
orjinal bir adaptor 60-70 olmaz. en az 150 olur genelde.
güvenilirdir. EBAY Tarafından işletilen bir türk markası.Bunu buldum. 225TLLaptop Adaptör, Şarj Cihazı kategorisindeki ürünler GittiGidiyor'da
Laptop Adaptör, Şarj Cihazı kategorisindeki ürünler GittiGidiyor'da -www.gittigidiyor.com
Evde orijinal adaptör'ü de buldum. Aynısı olarak görünüyor resimde.
Ama hiç gittigidiyor'dan alışveriş yapmadım. Güvenilir mi?