Denedim aynı sonuç. Tık sesi yok.Cihazı farklı bir monitöre bağlayıp açmayı dener misiniz?
benimde daha 1ay önce başıma geldi bu olay işlemcin yanmış olabilir ana kartun yanmış olabilir yada içinde akım sorunu vardırMerhaba, geçen gece laptopu kapatıp yatmaya gittim, sonrasında sabah uyandığımda açmaya çalıştığımda açılmıyordu. Şarj ışığı yanıyor ama Power tuşuna bastığımda hiçbir tepki yok. Yardımcı olabilir misiniz?
Bataryası bozuk fişe takıp direk çalıştırıyorum.Cihazın pilini çıkartıp deneyebilir misiniz?
Siz ne yaptınız acaba? Nasıl yaktınız ve çözüm olarak ne yaptınız çünkü ben hiçbir şey yapmadan böyle oldu.benimde daha 1ay önce başıma geldi bu olay işlemcin yanmış olabilir ana kartun yanmış olabilir yada içinde akım sorunu vardır
İnternetten laptopunuzun içindeki akımı nasıl boşaltabilirsiniz bir bakın daha sonra takıp tekrar çalıştırmayı deneyinBataryası bozuk fişe takıp direk çalıştırıyorum.
Siz ne yaptınız acaba? Nasıl yaktınız ve çözüm olarak ne yaptınız çünkü ben hiçbir şey yapmadan böyle oldu.
Bunlar olmadıysa ben de ne olmuş anlamadım doğrusu en iyi bir bilgisayarcıya gidin ne yapıyor ne ediyor başında bekleyinİşe yaramadı reis
bro ana kart yanma sebebine mantıklı bir açıklama yapmadılar sadece içinde çok fazla akım biriktiğini söyledilerBataryası bozuk fişe takıp direk çalıştırıyorum.
Siz ne yaptınız acaba? Nasıl yaktınız ve çözüm olarak ne yaptınız çünkü ben hiçbir şey yapmadan böyle oldu.