Neler Yeni

laptop sarjda değilken kasıyor

Siaus

80+
arkadaşlar iyi günler laptop özellikleri imzada var sarjda iken oyun oynuyorum diğer işlerde de bir sıkıntı yok ancak sarjı dolunca fişten çekiyorum oyun açmıyorum youtubede internette dolaşırken ufak tefek takılmalar oluyor anlamadım nedenini çözümü bilen var mı

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
arkadaşlar iyi günler laptop özellikleri imzada var sarjda iken oyun oynuyorum diğer işlerde de bir sıkıntı yok ancak sarjı dolunca fişten çekiyorum oyun açmıyorum youtubede internette dolaşırken ufak tefek takılmalar oluyor anlamadım nedenini çözümü bilen var mı
Şarjda sorun olmayıp çıkardığında sorun olanıda ilk defa görüyorum.

Siaus

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorun yok zaten hocam sadece ufak tefek takılma oluyor sekme deiğişirken dosya açarken falan bunun sebebini soruyorum

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Öyle şarj takılı iken tam gücünde oluyor.

YazılımKafa

80+ Silver
Laptop ekran kartı tam gücünü bataryadan almaz. Tam güçte çalışmak için şarj adaptörü takılı olması gerekir. O yüzden şarjdan çıkarınca yeteri kadar güç alamadığı için kasma , takılma gibi durumlar olabilir. Tabi YouTube vs de normalde olmaması lazım o ayrı mevzu

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
emre yokuş
güç ayarlarını kontrol et dostum, güç profilini performans moduna alıp deneyebilirmisin ?

Siaus

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptop ekran kartı tam gücünü bataryadan almaz. Tam güçte çalışmak için şarj adaptörü takılı olması gerekir. O yüzden şarjdan çıkarınca yeteri kadar güç alamadığı için kasma , takılma gibi durumlar olabilir. Tabi YouTube vs de normalde olmaması lazım o ayrı mevzu
anladım hocam o kadar bir takılma söz konusu değil sadece ilk açılışta sekme değişirken ufak bir takılma oluyor o da anladığım kadarıyla normalmiş teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

güç ayarlarını kontrol et dostum, güç profilini performans moduna alıp deneyebilirmisin ?
evet hocam denedim şimdi güç verimlilğinde çalışıyormuş dengeli ve en iyi performans modu vardı ikisinden birine geçince düzeldi teşekkür ediyorum bilmiyordum bu ayarı otomatik ayarlanmış sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,041,508
Üyeler
165,191
Son üye
Hk44