Musa Dinç 80+ Bronze Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 1,767 12 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Musa Dinç yazmış: FPS sabit değil ama neden öyle oldu bilmiyorum ayarları da gösterdim ama inanın çok değişmiyor Devamı için tıklayın... ZATEN MAX 75 FPS FAZLA ALIYOR ORTALAMASI 60 OLUYOR.
Musa Dinç yazmış: FPS sabit değil ama neden öyle oldu bilmiyorum ayarları da gösterdim ama inanın çok değişmiyor Devamı için tıklayın... ZATEN MAX 75 FPS FAZLA ALIYOR ORTALAMASI 60 OLUYOR.
Amanita 80+ Gold Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 9,553 En İyi Cevap 3 12 Aralık 2021 #15 Kapatıp tekrar çek sen öyle bakalım sıcaklıklarına max kaça çıkıyor. Temizlik , bakım vs ihtiyacı var mı o zaman belli olur.
Kapatıp tekrar çek sen öyle bakalım sıcaklıklarına max kaça çıkıyor. Temizlik , bakım vs ihtiyacı var mı o zaman belli olur.
Musa Dinç 80+ Bronze Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 1,767 12 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Amanita yazmış: Kapatıp tekrar çek sen öyle bakalım sıcaklıklarına max kaça çıkıyor. Temizlik , bakım vs ihtiyacı var mı o zaman belli olur. Devamı için tıklayın... 6 aydır macun değişmedi kendim değiştiriyorum. Şimdi çekip atarım . Mesaj otomatik birleştirildi: 12 Aralık 2021 Amanita yazmış: Kapatıp tekrar çek sen öyle bakalım sıcaklıklarına max kaça çıkıyor. Temizlik , bakım vs ihtiyacı var mı o zaman belli olur. Devamı için tıklayın... Son düzenleme: 12 Aralık 2021
Amanita yazmış: Kapatıp tekrar çek sen öyle bakalım sıcaklıklarına max kaça çıkıyor. Temizlik , bakım vs ihtiyacı var mı o zaman belli olur. Devamı için tıklayın... 6 aydır macun değişmedi kendim değiştiriyorum. Şimdi çekip atarım . Mesaj otomatik birleştirildi: 12 Aralık 2021 Amanita yazmış: Kapatıp tekrar çek sen öyle bakalım sıcaklıklarına max kaça çıkıyor. Temizlik , bakım vs ihtiyacı var mı o zaman belli olur. Devamı için tıklayın...