Laptop Siparişi Verdim

Reaksiyon skoru
80
Bu laptobu sipariş verdim. Zamlar ve yeni vergi gelmeden bir laptop almam gerekiyordu. İyi mi ettim sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rami 24 e çıkartıcam ve bütçe olunca 1 tb m2 ekleyeceğim

@ardaakahs neden böyle bir ifade attın bu bütçedeki her modeli araştırdım ve bu en mantıklısıydı.

bende bir hevesle victus 16 aldım ama masaustu yerini tutmuyor sattım en sonun da

Bu laptobu sipariş verdim. Zamlar ve yeni vergi gelmeden bir laptop almam gerekiyordu. İyi mi ettim sizce?

@ardaakahs neden böyle bir ifade attın bu bütçedeki her modeli araştırdım ve bu en mantıklısıydı.
hocam bir leptopa bu fiyatı verenleri görmek nedense çok garibime gidiyor bilmiyorum bu fiyata 4070ti süperli sistemler oluyor ya :D

bende bir hevesle victus 16 aldım ama masaustu yerini tutmuyor sattım en sonun da
Kardeşim zaten victus 16 alarak hata etmişsin o yüzden yerini tutmamış :D

Kronikli maalesef keşke almasayıdn.

Herkes masaüstü bilgisayar kullanacak, laptop alanlar enayi gibi bir şey mi var

o da doğru doğum gunun kutlu olsun bu ara da

Herkes masaüstü bilgisayar kullanacak, laptop alanlar enayi gibi bir şey mi var
Herkes kendi fikrini belirtiyor hocam enayi diyen yok? Sabit kalmayan biri için tabii ki laptop.

ne gibi bir kroniği var bu bütçede alacak başka bir cihaz yoktu bir de bu yeni modeli dediler sıkıntı yok dediler zaten bir sıkıntı olursa kendini belli eder iade ederim en kötü

o da doğru doğum gunun kutlu olsun bu ara da
Eyvallah reisim sağolasın.
ne gibi bir kroniği var bu bütçede alacak başka bir cihaz yoktu bir de bu yeni modeli dediler sıkıntı yok dediler zaten bir sıkıntı olursa kendini belli eder iade ederim en kötü
Adaptörü yetersiz geldiği için yüksek performans kullanımlarında ekstradan pili tüketiyor ve cihaz belli bir süreden sonra kapanıyor ve pil şarj edilinceye kadar tam performansda kullanamıyorsun. bunu çözümü adaptörün yüksek w olanını almaktır.

Eyvallah reisim sağolasın.

Adaptörü yetersiz geldiği için yüksek performans kullanımlarında ekstradan pili tüketiyor ve cihaz belli bir süreden sonra kapanıyor ve pil şarj edilinceye kadar tam performansda kullanamıyorsun. bunu çözümü adaptörün yüksek w olanını almaktır.
bunda 230w adaptör geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,400
Üyeler
187,036
Son üye
emirdogan1626
Geri