Laptop Soğutucu Öneri

Mehmet Ali KISA

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
235
Gençlik, cümleten selamunaleyküm. Daha evvelinde klavyemi bozmak pahasına laptopumdaki termal macunu değiştirdim fakat ilk günlerden sonra eski haline geri döndü. Aletimi maksimum devirdeki fanlarıyla bile oyunda 90 dereceden aşağı indiremiyorum. Şu yaz aylarına rağmen aletimi buz gibi çalıştıracak f/p soğutucu öneriniz nedir?

Bütçe belirtir misiniz?

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Benim büyüklerim hep bana 10 lira fazlasını, ama sağlamını al der. Şimdi bu aletlerin fiyatları da aşağı yukarı aynı. İçlerinden hangisini tavsiye edersiniz? Veya daha iyi bir öneriniz var mı?

Benim büyüklerim hep bana 10 lira fazlasını, ama sağlamını al der. Şimdi bu aletlerin fiyatları da aşağı yukarı aynı. İçlerinden hangisini tavsiye edersiniz? Veya daha iyi bir öneriniz var mı?
Kanka aslında bunu tavsiye ederdim de stoğu bitmiş. Fiyatı bu civarlarda sanırım. Üstteki iki attığımdan TX Ergo500 çok güzeldir diğeri alternatif sadece.

Bu nasıl dostum ;
TX Red Alert 6 Fanlı Dijital Fan Kontrolcülü, Yükseklik Ayarlı Notebook Soğutucu (TXACNBRED) (OUTLET)
64,85 ₺

Bu nasıl dostum ;
TX Red Alert 6 Fanlı Dijital Fan Kontrolcülü, Yükseklik Ayarlı Notebook Soğutucu (TXACNBRED) (OUTLET)
64,85 ₺
Keşke satışta olsa da alsam :(

Hocam bu nasıl sizce
Bide bazı laptoplarda fan pek etki etmez diyorlar laptop a fanın etki edip etmediğini nasıl anlarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,536
Üyeler
188,948
Son üye
atommini2
Geri