Neler Yeni

Yardım Laptop Soğutucu Önerisi

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Buğra
Bütçe
400
arkadaşlar şöyle sağlam soğutan malzemesi kaliteli bi soğutucu önerir misiniz ben bunu buldum ama nasıldır ?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
arkadaşlar şöyle sağlam soğutan malzemesi kaliteli bi soğutucu önerir misiniz ben bunu buldum ama nasıldır ?

Monster malzeme kalitesi bakımından güzeldir ancak soğutması ehh işte dedirtir. Mesela aşağıda önereceğim soğutucuların soğutması daha güzel ancak malzeme kalitesi kötüdür. Sana önerim Monster. Yine de sen bir karşılaştır.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monster malzeme kalitesi bakımından güzeldir ancak soğutması ehh işte dedirtir. Mesela aşağıda önereceğim soğutucuların soğutması daha güzel ancak malzeme kalitesi kötüdür. Sana önerim Monster. Yine de sen bir karşılaştır.

sanırım monster alıcam gibi vakumlu soğutucu önerir misiniz bazıları daha iyi soğutuyor diyor bazıları fanı bozuyor diyor hangisi doğru

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
sanırım monster alıcam gibi vakumlu soğutucu önerir misiniz bazıları daha iyi soğutuyor diyor bazıları fanı bozuyor diyor hangisi doğru
Dostum ben de yeni laptop aldığımda bu konuları araştırıyordum. Evet vakumlu soğutucu almayı ben de düşündüm. Yorumları aşırı karışıktı. Bazısı iyi soğutuyor fanları bozmuyor diyor. Bazıları ise fanları bozuyor diyor. Ben nolur nolmaz diye normal soğutucu aldım. Normal soğutucunun da soğutması normal yani nasıl olsa. O yüzden hiç riske girmek istemedim.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Top Bottom