Bütçe arttırma şansın varsa zalman ns2000 yada 3000 öneririmİyi forumlar arkadaşar HP Omen 16 sahibiyim soğutması kesinlikle iyi fakat daha serin çalışmasını istediğim için 500-600 civarında bir soğutucu bakıyorum var mı önerisi olan?
Maalesef hocam zaten soğutması iyi bir laptop amacım hafif hava akışı sağlasın üstüne stand olsun Deepcool X6 modelini buldum nasıldır sizce?Bütçe arttırma şansın varsa zalman ns2000 yada 3000 öneririm
Maalesef hocam zaten soğutması iyi bir laptop amacım hafif hava akışı sağlasın üstüne stand olsun Deepcool X6 modelini buldum nasıldır sizce?
Şimdilik soğutucu yerine stand almaya karar verdim bütçe bulunca klim soğutucular var yeni nesil çekme ve itiş şeklinde ondan alacağım.Bütçe artarsa ns2000/3000 artmazsa X6 alın
doğru bir kara eğer para vermek istemiyorsan 2 tane kalın silgi al bilgisayarın arka alt tarafına yerleştir oda sana sıcaklık kaybettirecektirŞimdilik soğutucu yerine stand almaya karar verdim bütçe bulunca klim soğutucular var yeni nesil çekme ve itiş şeklinde ondan alacağım.
Düşük bütçe ile alacağıma para biriktirip zalman veya GTS500 alacağım hocamdoğru bir kara eğer para vermek istemiyorsan 2 tane kalın silgi al bilgisayarın arka alt tarafına yerleştir oda sana sıcaklık kaybettirecektir
Doğru düşünüyorsun bundan dolayı geçici olarak bu silgi muhabbetini yapDüşük bütçe ile alacağıma para biriktirip zalman veya GTS500 alacağım hocam
Stand aldım ya 200 liraya falan güzel sağlam bir şeye benziyor gelsin bakalım yazarım burayaDoğru düşünüyorsun bundan dolayı geçici olarak bu silgi muhabbetini yap