Bu nasıl dostum ;
TX Red Alert 6 Fanlı Dijital Fan Kontrolcülü, Yükseklik Ayarlı Notebook Soğutucu (TXACNBRED) (OUTLET)
ben bundan kullanıyorum ve gayet memnunumTX Red Alert 6 Fanlı Dijital Fan Kontrolcülü, Yükseklik Ayarlı Notebook Soğutucu (TXACNBRED) (OUTLET) | Teknobiyotik
TX Ergo500 TX Red Alert, Kırmızı Fan Ordusu ile Emirlerinizi Bekliyor! TX Red Alert, dilediğinizde hücüma çıkan, dilediğinizde dizginlenebilir kırmızı fan ordusu ile notebook' unuzu soğutmaya doyuracak. Tam 6 adet 7cm' lik lav kırmızısı LED fanlardan gelen kar fırtınası Mesh ızgaralı...www.teknobiyotik.com
İşlevi güzel dostum dediğim gibi şuan da laptop'un altında . Core temp 'den bakıyorum ve sıcaklığını 5 derece düşürdüğüne şahit oldumDostum görünüşü güzel fakat görünüşü gibi işlevide güzelmi ben çok baktım internetten ama işlevlerine güvenemedim
Oyunlarda filan çok artış gösteriyor sıcaklık 86 ya çıktığı oluyor son kez sormak istedim Etkisi olur diyorsunuz yani peki siparişi hangi siteden önerirsiniz almamı..İşlevi güzel dostum dediğim gibi şuan da laptop'un altında . Core temp 'den bakıyorum ve sıcaklığını 5 derece düşürdüğüne şahit oldum
Vakumlu soğutuların görünüşü tarzı hiç hoşuma gitmiyorVakumlu laptop soğutuculara bakabilirsiniz laptopunuz uygunsa.
Ben teknobiyotik.com 'dan almıştım , iyi ve hızlı gönderdiler . Ama bu zamanlarda hızlı gönderirler mi bilmem , TX Red Alert 'ın tanıtım videosunu izlemenizi tavsiye ederimOyunlarda filan çok artış gösteriyor sıcaklık 86 ya çıktığı oluyor son kez sormak istedim Etkisi olur diyorsunuz yani peki siparişi hangi siteden önerirsiniz almamı..
Şuan zaten geçici olarak temin edilmiyor olarak ayarlamışlar. Bu az önce attığım linkte neden 1000 TL onu çözemedimBen teknobiyotik.com 'dan almıştım , iyi ve hızlı gönderdiler . Ama bu zamanlarda hızlı gönderirler mi bilmem , TX Red Alert 'ın tanıtım videosunu izlemenizi tavsiye ederim
100 TL yazacaklarmış sanırımŞuan zaten geçici olarak temin edilmiyor olarak ayarlamışlar. Bu az önce attığım linkte neden 1000 TL onu çözemedim