Laptop Tavsiyesi Verir Misiniz?

enesado

80+
Reaksiyon skoru
1
iyi günler . Ben mimarlık öğrencisiyim bundan dolayı lumion, 3ds max , v-ray gibi programlar kullanıyorum. Elimde Acer Aspire v3-571 g laptop var. Gereksinimim olan seviyede render alırken 30 gün gibi ibareler gördüm. Bana bu programlarda rahatca çizim yapabileceğim ve yeri geldiğinde de oyun oynarken sıkıntı çıkarmayacak laptop önerebilir misiniz acaba? 2 haftadır internet üzerinde farklı insanların yorumladığı aynı bilgisayarlara bakıyorum. Bilgisayarları hep harika diyip duruyorlar kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

Bütçe?

iyi günler . Ben mimarlık öğrencisiyim bundan dolayı lumion, 3ds max , v-ray gibi programlar kullanıyorum. Elimde Acer Aspire v3-571 g laptop var. Gereksinimim olan seviyede render alırken 30 gün gibi ibareler gördüm. Bana bu programlarda rahatca çizim yapabileceğim ve yeri geldiğinde de oyun oynarken sıkıntı çıkarmayacak laptop önerebilir misiniz acaba? 2 haftadır internet üzerinde farklı insanların yorumladığı aynı bilgisayarlara bakıyorum. Bilgisayarları hep harika diyip duruyorlar kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
Bi bütçe vermemiz lazım

9.000 tl ye kadar çıkabilirim

9.000 TL ye kadar çıkabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullandığı programlar için işlemci daha önemli değil mi?

Bence msi yönelin

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullandığı programlar için işlemci daha önemli değil mi?

kullandığı programlar hakkında bilgim yok. Ekran kartının daha önemli olduğunu da düşündüm ama işlemci daha önemliyse attığınız HP’yi alabilir. Ben biraz ekran kartı odaklı öneriyorum.

valla ufkum açıldı :D Sınıfta herkes Monster aldı çoğu iyi performans alamadı da bende de öyle olur diye korktum ona sormak istemiştim aklınıza gelen model olursa ve onları da iletirseniz sevinirim :)

Geri