Neler Yeni

Yardım Laptop Termal Macunu Etrafta Beyaz Yerler Var

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Arkadaşlar merhaba leptopu temizlik için termal macunu yenilicem fakat başka yerlerde beyaz macunlar var nedir bu ? Normal termal macun sürsek bişi olur mu ? Veya ellemeyim işlemci yerleri değiştirem macunu

Ekler

• 20240418_212439.jpg
    20240418_212439.jpg
    2 MB · Hit: 46
  • 20240418_214641.jpg
    20240418_214641.jpg
    1.8 MB · Hit: 39

Masterjey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Musab Talha Kütük
Arkadaşlar merhaba leptopu temizlik için termal macunu yenilicem fakat başka yerlerde beyaz macunlar var nedir bu ? Normal termal macun sürsek bişi olur mu ? Veya ellemeyim işlemci yerleri değiştirem
o sürülen yerlerde ne var bilmiyorum ama bir sey olmaz aynı yerlere yeni macundan sür kaliteli macun aldıysan sorun çıkmaz bence sonuçta zaten bir süre boyunca orda macun varmış bozulacağını fln sanmam
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada laptopunuzun markası nedir acaba bende asus tf a15 var da 8 + 16 ram yapmayı düşünüyorum farklı markadan sizde farklı marka almışsınız oyuzden merak edip sordum

ridvan k

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba leptopu temizlik için termal macunu yenilicem fakat başka yerlerde beyaz macunlar var nedir bu ? Normal termal macun sürsek bişi olur mu ? Veya ellemeyim işlemci yerleri değiştirem macunu
Knk konu dışı profili nerden buldun acaba

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o sürülen yerlerde ne var bilmiyorum ama bir sey olmaz aynı yerlere yeni macundan sür kaliteli macun aldıysan sorun çıkmaz bence sonuçta zaten bir süre boyunca orda macun varmış bozulacağını fln sanmam

bu arada laptopunuzun markası nedir acaba bende asus tf a15 var da 8 + 16 ram yapmayı düşünüyorum farklı markadan sizde farklı marka almışsınız oyuzden merak edip sordum
HP Victus 16-D1047NT modeli kanka

Knk konu dışı profili nerden buldun acaba
Uzun zaman oldu kanka istiyorsan bulayım

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Thermal putty gibi bişey diyorlar. Ben victus uma bakım yaparken dokunmamayı düşünüyorum onlara. Termal pad gibi ömrü uzundur. Normal işlemci ekran kart macununu yenile kapat devam et.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Thermal putty gibi bişey diyorlar. Ben victus uma bakım yaparken dokunmamayı düşünüyorum onlara. Termal pad gibi ömrü uzundur. Normal işlemci ekran kart macununu yenile kapat devam et.
Şuan öyle yapıyorum teşekkürler

Top Bottom