ayarlarda hassasiyetini ayarlayabiliyoruz ordan en yükseğe alırsan belki eskisi gibi olabilirBazen okumuyor touchpad. laptop daha 3.5 aylık.
problem ne olabilir?
onu iste ayarlamaya calıs büyük ihtimal 3.5 yıllık olduğu için hassasiyeti azalmıştır onu arttır kendine göreo zaman uçuşa geçiyor touchpad.
ben touchpad ı kapatmaya çalışırım adam açmaya çalışıryıl değil. ay. 3.5 aylık daha laptop
he tmm o zaman benim kullandığım biraz dandik ara sıra touchpad içeri giriyo basmıyo öyle bir sorun var mıyıl değil. ay. 3.5 aylık daha laptop
bende elim çarpıyo oyun oynarken sırf onun yüzünde ölüyomben touchpad ı kapatmaya çalışırım adam açmaya çalışır
benim kullandığım laprop aşırı dandik ama alıglıyo bence teknik servise götürHayır yok.
Asus yaktın beni...
Zamanında çok laptopta oyun oynadığım için o kolunun touchpad e değmesi ve aiminin kayması kadar sinir bozucu bir şey yokben touchpad ı kapatmaya çalışırım adam açmaya çalışır
yani şöyle minecraftı zor açıyo optifine ilebenim kullandığım laprop aşırı dandik ama alıglıyo bence teknik servise götür
fn+f7 ile kapanması lazım knkhe tmm o zaman benim kullandığım biraz dandik ara sıra touchpad içeri giriyo basmıyo öyle bir sorun var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende elim çarpıyo oyun oynarken sırf onun yüzünde ölüyom
yok ya kapamasını biliyom fn+f7Zamanında çok laptopta oyun oynadığım için o kolunun touchpad e değmesi ve aiminin kayması kadar sinir bozucu bir şey yok