Neler Yeni

Laptop un habire bozulmasından sıkıldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
melsa
Nisan ayında laptop um bozuldu. Şarj adaptörü falan da bozuldu. Laptop um hiç açılmıyordu. Verdik ssd taktılar cpu taktılar. Tamir ettiler ama berbat bir şekilde. ben tekrar gittim çünkü ısınıp hemen kapanıyordu oyunda. Bişey yok diyip verdiler ama bence termal macunu düzgünce sıktılar sorun tekrar olmadı. 1 2 ay sonra ekran kartı çökme hatası almaya oyunlar da başladım. Furmark açıkken oyunlarda çökme hatası almıyordum. Bugün de bilgisayar biraz durup kapanmaya başladı f2 fan tuşuna bastığım da hemen kapanıyor. Bilgisayarım eski diye pek ilgilenmediler bence ve bana dediler ki bu bilgisayar da oyun oynayamazsın kaldırmaz falan dediler. Ama lol valorant sistem gereksinimlerini karşılıyor laptopum. Tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum. 3500 lira ödedim tamir için. Lütfen yorumlarınız benim için değerli ne yapmam gerekiyor

jager_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
efe
İlgilendiği Kategoriler
pc
iyi forumlar dilerim öncelikle eski bir leptop ise uğraşmaya değmez ancak 3500liralık bakımın içinde ne var ?

ASELS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Tekin Ayber
cpu taktılar demişsiniz, önceki cpu ne idi, takılan ne oldu?
Bir de ssd marka modelini biliyor musunuz?
Hepsi için 3500 TL hangi servise verdiniz, orjinal yetkili servise mi yoksa mahalle arası servislerden birine mi?

Bilgisayarın özelliklerini de yazabilirseniz bir bakalım...

jager_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
efe
İlgilendiği Kategoriler
pc
Eski baya sence başka neler yapmam gerekiyor
size tavsiyem yeni bir bilgisayara geçmeniz eğer bütçeniz yok ise bu işlerden iyi anlayan bir yakınınız varsa bakımı daha iyi yapar fanlar iyi temizlenmeli kaliteli termal macun kullanılmalı eğer bunlar yapılırsa en doğru şekilde biraz daha götürecektir sizi

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
melsa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cpu taktılar demişsiniz, önceki cpu ne idi, takılan ne oldu?
Bir de ssd marka modelini biliyor musunuz?
Hepsi için 3500 TL hangi servise verdiniz, orjinal yetkili servise mi yoksa mahalle arası servislerden birine mi?

Bilgisayarın özelliklerini de yazabilirseniz bir bakalım...
IMG_4931.jpeg
IMG_4930.jpeg
IMG_4932.jpeg
Cpu fan taktılar ssd bunu taktılar. Sadece ssd nin markasını ve fiyatını biliyorum. Bir de klavye taktılar. Evet Laptop gayet eski biliyorum ama. Benim yaptığım işleri karşılayabiliyordu. Yetkili servis e götürdüm laptop özellikleri de bunlar

jager_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
efe
İlgilendiği Kategoriler
pc
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleCpu fan taktılar ssd bunu taktılar. Sadece ssd nin markasını ve fiyatını biliyorum. Bir de klavye taktılar. Evet Laptop gayet eski biliyorum ama. Benim yaptığım işleri karşılayabiliyordu. Yetkili servis e götürdüm laptop özellikleri de bunlar
bu sisteme yapılan hiç bir masrafa deymez şahsi fikrim

öneri birikim yapıp veya bütçeniz var ise masaüstü bir süsteme geçmeniz daha uzun ömürlü olur bir leptopa göre

phopshen

80+ Bronze
Nisan ayında laptop um bozuldu. Şarj adaptörü falan da bozuldu. Laptop um hiç açılmıyordu. Verdik ssd taktılar cpu taktılar. Tamir ettiler ama berbat bir şekilde. ben tekrar gittim çünkü ısınıp hemen kapanıyordu oyunda. Bişey yok diyip verdiler ama bence termal macunu düzgünce sıktılar sorun tekrar olmadı. 1 2 ay sonra ekran kartı çökme hatası almaya oyunlar da başladım. Furmark açıkken oyunlarda çökme hatası almıyordum. Bugün de bilgisayar biraz durup kapanmaya başladı f2 fan tuşuna bastığım da hemen kapanıyor. Bilgisayarım eski diye pek ilgilenmediler bence ve bana dediler ki bu bilgisayar da oyun oynayamazsın kaldırmaz falan dediler. Ama lol valorant sistem gereksinimlerini karşılıyor laptopum. Tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum. 3500 lira ödedim tamir için. Lütfen yorumlarınız benim için değerli ne yapmam gerekiyor
kanka ben de hava şartlarının etkisiyle elektrik kesintisinden dolayı laptopun anakartı arızalandı. 8bin liralık masraf çıktı tabi bende de o kadar para yok olsa zaten yeni pc alırım. artık hiçbir şey açılmıyor, mavi ekran yiyorum, açılırken yarım saat içinde çok fazla kapat aç yapıyorum yoksa açılmıyor.
ve bilgisayarın durduk yere kapanması bataryasının ömrü bitmesi demek olabilir ben de aynısını yaşadım. fişte mi kullanıyorsunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
melsa
!YENİ GÜNCELLEME! Arkadaşlar bilgisayar kendi kafasına göre kapanıyor ama sadece masaüstünde. Furmark testi açtım yine aynı şekilde kapandı. Değerler normaldı fan da çalışıyordu . Pili söktüm o şekilde denedim. Hiçbişey yapmadan dursada yine kapanıyor kilit şifre girme sayfasında bile. Yine aynı ama bu sefer bişey fark ettim bu ekranda asla ve asla kapanmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim
IMG_4945.png

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Mustafa Aydemir
!YENİ GÜNCELLEME! Arkadaşlar bilgisayar kendi kafasına göre kapanıyor ama sadece masaüstünde. Furmark testi açtım yine aynı şekilde kapandı. Değerler normaldı fan da çalışıyordu . Pili söktüm o şekilde denedim. Hiçbişey yapmadan dursada yine kapanıyor kilit şifre girme sayfasında bile. Yine aynı ama bu sefer bişey fark ettim bu ekranda asla ve asla kapanmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim Alıntıyı görüntüle
hocam bazen ne yapsan olmaz hemde siz niye bu laptopa bu kadar para bağladınız gerçekten yazık 1k 1 bucuk k daha koyup bi ikinci el temiz laptop alsaydınız işinizi görürdü

jager_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
efe
İlgilendiği Kategoriler
pc
!YENİ GÜNCELLEME! Arkadaşlar bilgisayar kendi kafasına göre kapanıyor ama sadece masaüstünde. Furmark testi açtım yine aynı şekilde kapandı. Değerler normaldı fan da çalışıyordu . Pili söktüm o şekilde denedim. Hiçbişey yapmadan dursada yine kapanıyor kilit şifre girme sayfasında bile. Yine aynı ama bu sefer bişey fark ettim bu ekranda asla ve asla kapanmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim Alıntıyı görüntüle
pc çöp olmuş ölmüş kısaca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,997
Üyeler
172,312
Son üye
Akow0644
Top Bottom