Neler Yeni

Laptop un habire bozulmasından sıkıldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
melsa
Nisan ayında laptop um bozuldu. Şarj adaptörü falan da bozuldu. Laptop um hiç açılmıyordu. Verdik ssd taktılar cpu taktılar. Tamir ettiler ama berbat bir şekilde. ben tekrar gittim çünkü ısınıp hemen kapanıyordu oyunda. Bişey yok diyip verdiler ama bence termal macunu düzgünce sıktılar sorun tekrar olmadı. 1 2 ay sonra ekran kartı çökme hatası almaya oyunlar da başladım. Furmark açıkken oyunlarda çökme hatası almıyordum. Bugün de bilgisayar biraz durup kapanmaya başladı f2 fan tuşuna bastığım da hemen kapanıyor. Bilgisayarım eski diye pek ilgilenmediler bence ve bana dediler ki bu bilgisayar da oyun oynayamazsın kaldırmaz falan dediler. Ama lol valorant sistem gereksinimlerini karşılıyor laptopum. Tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum. 3500 lira ödedim tamir için. Lütfen yorumlarınız benim için değerli ne yapmam gerekiyor

jager_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
efe
İlgilendiği Kategoriler
pc
iyi forumlar dilerim öncelikle eski bir leptop ise uğraşmaya değmez ancak 3500liralık bakımın içinde ne var ?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Tekin Ayber
cpu taktılar demişsiniz, önceki cpu ne idi, takılan ne oldu?
Bir de ssd marka modelini biliyor musunuz?
Hepsi için 3500 TL hangi servise verdiniz, orjinal yetkili servise mi yoksa mahalle arası servislerden birine mi?

Bilgisayarın özelliklerini de yazabilirseniz bir bakalım...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,315
Üyeler
162,945
Son üye
Barbaris
Top Bottom