Aynı fikirdeyim fiyatı uygun ve malzeme kalitesi güzel, Çıt çıt olayına gelirsek ben bir eksisine denk gelmedim Defter ve kitap da koyduğum için içine sabitlenmiş gibi oluyor.Ama yalnızca laptop koyacaksan kitap olmayacaksa yürüyüşe bağlı olarak laptop bir ileri bir geri salınım yapabilir ve zarar görebilirO çıtçıtın bir eksisi olur mu? ya da siz yaşadınız mı? Ürün güzel görünüyor en azından idarelik bir denenebilir, 200 TL para değil şu devirde
D
D'VERS Su Geçirmez Fermuar Detaylı 15.6-16.1-16.9 Inç Uyumlu Siyah Sırt Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bende de HP victus 16 var bu çantayı kullanıyorum çok fazla bölmesi var ve kullanışlı bir çanta ama içinde laptop'u sabitlemek için bir çıt çıt falan yok bilgin olsun
O çıtçıtın bir eksisi olur mu? ya da siz yaşadınız mı? Ürün güzel görünüyor en azından idarelik bir denenebilir, 200 TL para değil şu devirde
Bende bir etkisini görmedim ama sadece laptop koyarsa boşluk olacağından belki salınım yapar diye düşündümbunu kullanıyorum tavsiye ederim.
uçağa, otobüse vsye içinde laptopla bindim hiçbir şey olmadı. etkisi yok.
Bende bir etkisini görmedim ama sadece laptop koyarsa boşluk olacağından belki salınım yapar diye düşündüm
Şuanlık sizin önerdiğiniz çantayı alacağım gibi duruyor, beğenmezsem 2-3 ay sonra Dell markalı çantayı alırım, teşekkürler öneriniz için.büyük gözünü ikiye bölen bir kısım var. laptopun koyulduğu yer daha küçük olduğundan öyle bir sorun yaşamadım ben.
bu arada dell çanta çok şık duruyor. laptopun sığarsa bütçede sorun olmazsa onu al bence.
Şuanlık sizin önerdiğiniz çantayı alacağım gibi duruyor, beğenmezsem 2-3 ay sonra Dell markalı çantayı alırım, teşekkürler öneriniz için.
Bu arada birisi kimyasal kokusu geliyor yazmış çantanın içinden, ilk alındığında gelen bir koku mu yoksa sürekli var mı?
Hocam bazı ürünler su geçirmez diye satılıp su geçirebiliyor, bu çanta gerçekten su geçirmez mi?şuan bende öyle bir koku yok. ilk geldiğinde tam hatırlamıyorum ama sanırım yoktu.
büyük ihtimalle ilk alındığında gelen kokudur. benim mousepadde de öyle bi sorun vardı.
Yok dostumRelaxionun çantaları hakkında bilgin var mı?
Hocam bazı ürünler su geçirmez diye satılıp su geçirebiliyor, bu çanta gerçekten su geçirmez mi?